Yükselme konusunda dolarla yarışabilecek 9 şey
2. "Zaaalim, oyunbozan, çık dışarııya oynayalıım" Yalın: Yalın da İrem gibi tek şarkıyla muazzam bir yükseliş yakalamıştı. Bazı mekanlar arka arkaya 3'er 5'er kere Zalim'i çalıyordu, o kadar sevilmişti şarkı. Eskisi kadar görkemli olmasa da o yükselişten beri limon yalamışcasına kısık gözleriyle Yalın halen aramızda.
3. Habire artan milletvekili maaşları: Tüm meclisin tek yürek olabildiği tek konu, maaşlarını yükseltme kararları. Bir de her seferinde yetmiyor demeleri yok mu. Var. Diyorlar.
4. Everest'e tırmanan Nasuh Mahruki: Yükselmenin ve zirveye çıkmanın sözlük anlamını birebir gerçekşeştiren Nasuh Mahruki bunu iki kere başarmıştı. Zirveyi dolar değil Nasuh gördü.
5. Euro 2000'deki Belçika maçında topa yükselen Hakan Şükür: Yerden tam 76 santimetre yükselmişti ve atmosfer dışına çıkacak sanmıştık, neyse ki havada asılı kaldı da golünü attı. Doların çıkabileceği en son seviye bu olsa gerek.