Apple etkinliği ne zaman düzenlenecek?

Apple'ın yeni MacBook modellerini ve yeni ürünlerini duyuracağı etkinlik için geri sayım başladı. Peki, Apple etkinliği için analistler hangi tarihi işaret ediyor?

Apple etkinliği ne zaman düzenlenecek?

Her yıl WWDC, iPhone ve yeni ürün duyurusu olmak üzere 3 farklı etkinlik ile karşımıza çıkan Apple, Eylül ayında düzenlediği etkinlikte iPhone 7 modellerini ve WWDC 16'da ise iOS 10, watchOS 3 ve macOS Sierra işletim sistemlerini tanıtmıştı. Ekim ayına girdiğimizden beri gözler yine Apple cephesine çevrildi. Çünkü Apple'ın bu ay bir etkinlik düzenlemesi bekleniyordu.

Apple bu ay ne tanıtacak?

Apple Ekim etkinliğinde yeni MacBook modelleri başta olmak üzere yeni ürün ve hizmetlerin tanıtılacağı düşünülüyor. Bu etkinlikte klavye üzerine konumlandırılmış OLED panelli, 3.5mm kulaklık girişinin olmadığı ve çok düşük ihtimal olsa da Touch ID özellikli MacBook modellerinin yanında iPad Air 3, iPad Pro 2 ve iPad mini 5 sahne alacak.

Recode'a göre Apple bu etkinliği 27 Ekim tarihinde düzenleyecek. Haftanın ortasına geldiğimizi ve ayın bitmesine son 1 hafta olduğunu düşünürsek ay sonu Apple etkinliğinin 27 Ekim'de düzenlenme iddiasının çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım Apple bu etkilinkte başka neler tanıtacak?

1476855840_macbook-oled-torrent.jpg