Popüler Ubisoft oyunu ücretsiz oldu!

Ubisoft, PC için ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Şimdi de Ubisoft'un beğenilen oyunu Beyond Good & Evil ücretsiz oldu!

Popüler Ubisoft oyunu ücretsiz oldu!

Ubisoft, 30. yılı şerefine ücretsiz oyun dağıtmaya geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Sevilen yapımlarını PC oyuncuları için ücretsiz olarak sunan Ubisoft, şimdi de Beyond Good & Evil oyununu ücretsiz olarak yayınlama kararı aldı. PC için Beyond Good & Evil bugün itibariyle ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Beyond Good & Evil ücretsiz oldu

2003 yılında çıkışını gerçekleştiren Beyond Good & Evil'a ücretsiz olarak sahip olmanız için Uplay üyeliğinizin olması gerekiyor. Uplay uygulamasından Beyond Good & Evil'i bularak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Jade adında bir araştırmacı gazetecinin maceralarını ele alan Beyond Good & Evil'de; ana karakterimiz bir dövüş sanatçısıdır ve bir direniş örgütü için çalışmaktadır. Bulmaca öğelerinin de bulunduğu Beyond Good & Evil'i ücretiz olmuşken mutlaka denemelisiniz.

Ubisoft'un ücretsiz oyun furyasından yararlanmak için aşağıda yer alan linke tıklayarak Uplay uygulamasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Uplay'i indirmek için tıklayın

1475744911_beyond-good-and-evil905211.jpg