Casper VIA M1 Video İnceleme

Casper'ın yeni telefonu VIA M1 modelini inceliyoruz

Casper VIA M1 Video İnceleme

Casper'ın yeni telefonu VIA M1,1000TL altı fiyat grubunda 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi gibi özellikleriyle fiyat-performans konusunda iddialı olmayı hedefleyen bir model olarak dikkat çekiyor.

 VİDEOYU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYINIZ!

1455721976_casper-via-m1-kapak-1.jpg

2.5D kavisli yapıya sahip 5.2 inç boyutlu ve Full HD IPS ekrana sahip olan Casper VIA M1 modelinde 8 çekirdekli MediaTek MT6753V işlemcisi yer alıyor. 64 bit'lik bu işlemci 1.3 Ghz frekans hızına sahip. 16 GB ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olan telefonda, 3 GB sistem belleği ve MicroSD kart girişini görüyoruz. Özellikle de 3 GB sistem belleğinin iddialı bir donanım olduğunu söylemek gerekiyor.

Yüksek kaliteli plastik kasa tasarımına sahip olan telefon, 8.6 mm kalınlığa ve 145 gram ağırlığa sahip. Telefonun bir diğer dikkat çekici özelliği de kamera özelliklerinde karşımıza çıkıyor. Arka tarafında Full HD video kaydı yapabilen 13 MP çözünürlüklü kameraya sahip olan telefonun ön tarafında ise LED flaşla desteklenen 5 MP çözünürlüklü kamera yer alıyor. 

Casper'ın özelleştirdiği ve oldukça akıcı çalışan bir arayüze sahip olan telefonda Android 5.1 işletim sistemi yer alıyor. Casper VIA M1'in pil kapasitesi ise 2900 mah

Kullanıcı deneyimi ve gündelik iş performansı konusunda tatminkar bir deneyim sunan telefon, sahip olduğu donanımıyla da sınıfında oldukça iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Casper VIA M1, son dönemin en başarılı fiyat/performans oranı yüksek modellerden biri olmaya aday.