Google Play Store nasıl güncellenir? (Resimli Anlatım)

Google Play Store güncelleme yükleme sorunu yaşayan okurlarımızın karşısına Google Play Store nasıl güncellenir? rehberimiz ile çıkıyoruz. İşte Google Play Store nasıl güncellenir? resimli anlatım rehberi.

Google Play Store nasıl güncellenir? (Resimli Anlatım)

Google Play Store nasıl güncellenir? sorunu ile Android kullanıcıları sık sık karşı karşıya kalıyor. Google Play Store otomatik olarak güncellense de bazen manuel olarak APK. dosyası ile yüklemek gerekebiliyor. Bu rehberimizde en güncel Google Play Store sürümünü kullanmak için ne yapmanız gerektiğini adım adım resmli anlatıyoruz.

Google Play Store nasıl güncellenir? 

Google Play Store nasıl güncellenir? rehberimize geçmeden önce telefonunuzdan Google Play Store uygulamasını kapatmanızı öneriyoruz. Arkaplanda çalışan Google Play Store'u kapattıktan sonra aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

1. Adım: Google Play Store'un güncel sürümü APKMirror sistesinden indireceğiz. Siteye gitmek için tıklayın. Sitenin sağ üst tarafında yer alan "Search" bölümüne tıklayın.

1477289665_google-play-store-nasil-guncellenir0.png


2.Adım: Search bölümüne "Google Play Store" yazın ve "Enter" tuşuna basın.

1477289672_google-play-store-nasil-guncellenir1.png


3. Adım: Google Play Store'u arattıktan sonra karşınıza arama sonuçları çıkacak. İlk başta yer alan dosyaya tıklayın. Çünkü en güncel sürüm en başta yer alıyor.

1477289680_google-play-store-nasil-guncellenir2.png


4. Adım: İlk baştaki Google Play Store APK. dosyasına tıkladıktan sonra "See Available APKs" butonuna tıklayın.

1477289687_google-play-store-nasil-guncellenir3.png


5. Adım: See Available APKs butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki "Download APKs" butonuna tıklayın. Bu işlemden sonra güncel Google Play Store APK. dosyası inecek.

1477289696_google-play-store-nasil-guncellenir4.png



6. Adım: İndirmiş olduğunuz güncel Google Play Store APK. dosyasını telefonunuza atın ve yükleyin. Eğer yükleme işlemi sırasında hata mesajı alırsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen kaynaklar seçeneğini aktif hale getirin ve APK. dosyasını tekrar yüklemeyi deneyin.

1477290473_unknownsourcesinstallation.jpg