Haftanın en iyi Android uygulamaları -3

Bu hafta yine birbirinden değerli marketin en iyi ücretsiz uygulamalarıyla karşınızdayız!

Haftanın en iyi Android uygulamaları -3

Her hafta sunduğumuz haftanın en iyi Android uygulamaları kısmında bu hafta yine birbirinden güzel ücretsiz uygulamalar sizleri bekliyor. Haftanın en uygulamaları kısmında bu hafta oyun ağırlıklı bir doküman hazırlayacağız. Neredeyse marketin en popüler oyunları haline gelen araba simülatörlerine bir yenisi daha eklendi.

Dr. Parking, Dr. Driving olarak geri döndü! Dr. Driving ile sürüş keyfi sizi çılgına çevirecek. Dr. Parking serisinin en hızlı ve en görsel versiyonu sokaklarda istediğiniz keyfi yaşayabileceksiniz. 13 farklı araba seçeneğiyle sunduğu eşsiz araba sürme keyfi, kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor. Marketin en fazla indirilen uygulamaları arasına giren oyun, popülerliğini koruyor.

Hemen ücretsiz bir şekilde indirmek için tıklayın: Google Play Store - Dr. Driving


Haftanın 2. ve en geniş kitleye sahip olan uygulaması ise WeChat oluor.  300 milyondan fazla kullanıcısıyla hızla büyüyen küresel topluluğumuza katılın.  WeChat, eksiksiz mobil haberleşme ve özel sosyal ağ uygulamasıdır. Ücretsiz, çok platformlu ve çok sayıda özelliğe sahip WeChat, önem verdiğiniz herkesle iletişimde kalmanın en iyi yoludur.

- Ücretsiz çok platformlu yazı, sesli notlar, resimler, videolar, konum bilgisi ve daha fazlası ile bireysel ve grup mesajlaşma özelliği. 
- HD kalitesinde ücretsiz görüntülü aramalar. 
- Güvenli, yerel olarak saklanan mesaj geçmişine çevrimdışı olarak sürekli erişim. 
- HİÇBİR YERDE REKLAM YOKTUR! 
- Özel, grup tabanlı fotoğraf paylaşımlı sosyal ağ. 
- Telefonlarınızı birlikte sallayarak son derece kolay bir biçimde arkadaş ekleme, QR kodları tarama, telefon kişilerinizle eşleştirme, kimlik tanımlarını paylaşma ya da konum esaslı hizmetleri kullanma. 
- Telefon numaranızla ışık hızında kayıt işlemi.

Hemen ücretsiz bir şekilde indirmek için tıklayın: Google Play Store - WeChat


Haftanın bir diğer popüler uygulamaları arasında Düşünce Okuma Teknikleri yer alıyor. Çok fazla açıklamaya ihtiyaç duymayan uygulama, haftanın Android kullanıcıları arasında oldukça popüler bir indirilme sayısına sahip. Uygulamaya dair indirme linkine resmimizin altından ulaşabilir, düşüncelere okumaya hemen başlayabilirsiniz. 

Hemen ücretsiz bir şekilde indirmek için tıklayın: Google Play Store - Düşünce Okuma Teknikleri


Haftanın en çok indirilerinde yer alan bir diğer uygulamamız ise Photo Editor by Aviary oldu. Aviary hem web üzerindeki hem de mobildeki kaliteli resim vefotoğraf düzenleme uygulamaları ile tanınıyor. Photo Editor by Aviary de Android akıllı telefon ve tabletlerde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Uygulama ücretsiz olmasının yanında içerisinde onlarca farklı düzenleme seçeneği, filtre ve efekt barındırıyor. Böylece çektiğiniz fotoğraflarda ve galerinizdeki resimlerde dilediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmek çok kolay hale geliyor.

Uygulamanın temel özelliklerine kısaca değinecek olursak;

  • Tek dokunuş ile düzenleme
  • Çerçeve ve efektler
  • Stickerlar
  • Renk dengesi
  • Kesme, çevirme ve düzeltme
  • Parlaklıkkontrast, renk sıcaklığı ve doygunluk ayarları
  • Fokus
  • Çizme ve yazı ekleme
  • Kendi trollerinizi yaratma
  • Kozmetik seçenekler

 Hemen ücretsiz bir şekilde indirmek için tıklayın: Google Play Store - Photo Editor by Aviary

Haftanın en iyi hitini yakalayan oyunları arasında güzel bir çıkış yakalayan Jetpack Joyride da yer alıyor. Jetpack Joyride 2 boyutlu macera oyunu olarak yakın zamanda kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Makinalı silahlarla ve jetlerle düşmanları yok etmeye çalışırken engellere de takılmamaya çalıştığımız oyunda eğlence hat safhada. 

Reflekslerinizin güçlü olması gereken, anında karşınıza çıkan engelleri aşmanız gereken, ekstra güçlerle son derece keyifli dakikalar sunan bir oyun. 

Hemen ücretsiz bir şekilde indirmek için tıklayın: Google Play Store - Jetpack Joyride


Haftanın en iyilerine geçtiğimiz günlerde katılan bir diğer uygulama ise müzik kategorisinde karşılıyor bizleri. Müzik İndir Ücretsiz adıyla Azeri geliştiricilerin markete sunduğu illegal uygulama ile birlikte kullanıcılar mobil cihazlarına ücretsiz bir şekilde müzik indirebilecek. Sadece indirmenin yer almadığı farklı seçeneklerin de sunulduğu uygulama son derece stabil çalışıyor.

Hemen ücretsiz bir şekilde indirmek için tıklayın: Google Play Store - Müzik İndir Ücretsiz