2013 yılı için en iyi Android ve iOS uygulamaları

En iyi uygulamaları seçmekle uğraşmayın, işte bu ayın en iyileri!

2013 yılı için en iyi Android ve iOS uygulamaları

Mayıs ayı özellikle Google için dolu dolu geçen bir ay oldu. Google I/O etkinliğinde yenilenen alanlardan biri de Google Play Store’du. Geçen ayın ardından yine bir uygulama değerlendirmesine ihtiyaç olacağını düşündük.

Android’e yenilik olarak iki temel uygulama eklendi. AppGratis uygulaması Android markette ücretsiz olan uygulamaları kullanıcılara sunuyor. Android marketin zengin içerikli uygulamaları arasından ücretsizleri bulmak zor iş. İkincisi ise Clueful uygulaması.

1370773324_url.jpg

Mobil uygulamalar son dönemlerde istedikleri izinlerle göz göre göre akıllı telefonlara zarar verebiliyor. Özel bilgilere erişim hakkı isteyen uygulamalar, yükleme sırasında gözden kaçarak kullanıcı tarafından onaylanabiliyor ve güvenliğiniz sıkıntıya giriyor. Ayrıca bu izinler yüzünden olmazsa olmaz uygulamaları indirmemek de olmuyor. İşte çözüm: Clueful.

1370774374_e88de301b05513903ed9eb3906447213.jpg

Clueful indirdiğiniz uygulamaları tarayarak özel bilgilerinize erişme girişiminde bulunan ya da güvenliğinizi tehdit eden bir uygulama olduğunda sizi uyarıyor.

Clueful ve AppGratis indirmek için tıklayın!

İşte bu ay sizler için seçtiğimiz Android, iPhone ve iPad uygulamaları:


Textra SMS – Android

Android markette ücretsiz olarak sunulan uygulama mesajlaşmayı sevenlere yönelik bir  uygulama. Textra mesajlaşmaya ciddi anlamda önem vermiş ve bir çok süslü özellikle bunu daha iyi hale getiriyor diyebiliriz. 800’den fazla ifade, işaret, kısa yol ve  daha iyi MMS servisiyle Whatsapp’ı aratmayacak özelliklere sahip. Ayrıca normal mesajlaşmaya hızlı bir ara yüz katıyor.

1370773355_unnamed.png

Hızlı mesajlaşmalar için uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Artflow – Android

Tabletinizi çizim rehberiniz haline getirmek ister misiniz? 50 fırça,efekt ve silme araçlarıyla hızlı ve benzersiz bir çizim uygulaması sunuyor. Tablet kalemleri ya da S-Pen gibi bir destekçiyle Android için ücretsiz olarak gelen bu uygulamayı denemenizi tavsiye ediyoruz.

1370773373_new-1r2c1.png

Artflow'u Android cihazınıza indirin!

Saga – Android, iOS

Şimdilerde sosyal medya sayesinde nerelere gittiğimiz neler yaptığımız konusundaki bilgiler paylaşımı sevilen konulardan biri. Saga bu kategoriye eklenen uygulamalardan biri. Android ve iOS için ücretsiz olarak gelen uygulama sizin kontrol etmenize gerek kalmadan neler yaptığınız nerelere gittiğinizi kaydederek, siz gezerken aynı zamanda otobiyografinizi oluşturmanıza imkan sağlıyor. Hiçbir manual giriş gerektirmiyor.

1370773397_op.png

Android için indirin

iOS için indirin

Flayvr – Android, iOS

Resimler hayatın olmazsa olmazları haline geldi. Resim çekimi akıllı telefonlarla daha hızlı ve kolay bir hal aldığından bu yana resimlerin sayısı da artıyor ve telefonunuzdaki/tabletinizdeki resimlerle başa çıkamıyor olabilirsiniz. Flayvr sizin için özel bir albüm hazırlıyor. En sevdiğiniz anılarınızı çok iyi organize etmenizi sağlayan bir albüm düzenleyici uygulama. Android ve iOS için ücretsiz olarak sunuluyor.

1370773412_sdf.png

Android için indirin

iOS için indirin