Galaxy S4'le ilgili neyi beğenmediniz?

Samsung'un yeni amiral gemisi için olumlu görüşlerin yanı sıra olumsuz görüşlerde yok değil.

Galaxy S4'le ilgili neyi beğenmediniz?

Samsung, Galaxy S II ile önemli bir eşik atladı. Güney Koreli üretici Galaxy S III ile satış rekorları kırarken, ilk defa çeyrek satışlarında bir telefon iPhone telefonları geride bırakmıştı. Hali hazırda 50 milyon satış rakamını geride bırakan Galaxy S III yerini Galaxy S4’e bıraktı.

Galaxy S4, 14 Mart’ta Amerika’da düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Unpacked etkinliği ile resmiyet kazanmıştı. Mobil dünyasının merakla beklediği telefon tasarım noktasında kayda değer farklılık içermese de üst seviye teknik özelliklere sahip başarılı bir telefon.

1.6GHz’lik Exynos 5 octa’nın yanı sıra 1.9GHz’de çalışan Qualcomm 600 işlemcili iki iki farklı versiyon sunan telefonda PowerVR SGX 544 ve Adreno 320 grafik birimi yer alıyor. 2GB RAM, Android 4.2.2, yenilenen Touchwiz Nature arabirim, sıfır deklanşör gecikmesi ile 13MP çözünürlüklü BIS CMOS sensörlü arka kamera, 2.1MP çözünürlüklü ön kamera, 2.600mAh kapasiteli pil, LTE, 13/32/64GB depolama seçenekleri, microSD kart desteği, Gorilla Glass 3, 5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Süper AMOLED ekran ve birçok yazılımsal destek ile Galaxy S4 mobil dünyasının öncü telefonlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.
1365843601_s4-130315-3.png

Kağıt üzerinde mükemmel özellikler sunan telefon elbette bazı kesimlerce beğenilmeyecektir. Gerek tasarım ve gerekse kullanılan malzeme en fazla eleştiri alan noktaların başında geliyor. Kimi kullanıcılar alüminyum ya da camdan oluşan bir tasarımın daha şık ve daha sağlam olacağı görüşünü savunurken; kimi kullanıcılar ise plastik malzemenin düşme ve darbe alma noktasında daha sağlam bir yapı sunduğu belirtmekte.

Netice itibariyle Galaxy S4 nisan ayı içerisinde birçok ülkede satışa sunulacak. Mayıs ayında ülkemizde de satışa sunulacak telefonun satış rekorları kırması bekleniyor. Burada merak ettiğim bir noktayı sizlerle paylaşıp gelebilecek olan cevapları değerlendirmek daha doğru olacaktır.

"Sizce Galaxy S4 eksiksiz bir telefon mu ya da Galaxy S4 ile ilgili neyi beğenmediniz?"

Hepinize iyi bir hafta sonu dilerim.