İşte dünyanın en iyi ve en ucuz akıllı telefonu!

Dört çekirdek teknolojisi ve Android 4.1 ile Samsung ve Apple'a meydan okuyor!

İşte dünyanın en iyi ve en ucuz akıllı telefonu!
Xiaomi Phone 2 muhteşem özellikleriyle geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Çinli firma sadece ucuz bir Android telefon üretmekle kalmadı neredeyse alanının en iyilerinden birini üretti. Xiaomi Phone 2 dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro APQ8064 çip setiyle çalışacak.

Bu işlemci tabletler için de muhteşem performansa sahip bir yapıda üretildi. 720p 4.3" IPS-LCD ekran 342ppi piksel yoğunluk sunar. 2GB RAM ve Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle gelecek.

MIUI ara yüzünü kullanacak telefon dünyasını sarsacak. Arka kısmında 5-element lens bulunduran kamera bulunuyor. iPhone 4S ve Galaxy S 3 ile aynı kamera sensorüne sahip. Ayrıca 3000mAh 2 mm bataryayla geliyor. Ayrıca 1080p video kayıt kapasitesi ve 16 GB dahili hafızaya sahip.

Xiaomi Phone 2 telefon marketinin en ince telefonlarından biri olacak. Fiyatının da 310$ civarında olacağı belirtiliyor. Samsung ve Apple'ın amiral gemileriyle aynı özelliklere sahip bu telefon Çin dışında da üretime geçerse fiyatıyla büyük firmaların önüne geçebilir.

Bir Nexus 7 ile daha karşı karşıyayız. En ucuz S4 telefonlarından biri olan cihazın Ekim ayında başlayacağı tahmin ediliyor. Önceki versiyonunda 2000 mAh batarya ile aldığı şikayetleri bu telefonda düzeltmiş görünüyor. Ayrıca Benchmark testlerinde de diğer telefonları gölgede bırakıyor.