Telefonunuz için en iyi 5 Android Widget

Ana ekranınıza düzen vermenin tam zamanı

Telefonunuz için en iyi 5 Android Widget

Alıştığımız saat ve hava durumu widget’lerinden farklı olarak sizlere birkaç tavsiyede bulunmak istiyoruz. Widget’ler bazılarının akıllı telefonlarında sık kullandığı ve bazılarının ise hiç tercih etmediği biraz da batarya düşmanı kısayollar. İşte sizler için seçilen en iyiler!

Minimalistic Text

Ayrı ayrı saat ve hava durumu widget’lerinin yerine Minimalistic text istediğiniz bilgileri kolay yoldan kullanıcılara ulaştırıyor. Saat ve tarih sağ üst kısımda yazıyla yazıyor ve alt kısımda barkod görünümünde bir şerit de hava durumunu gösteriyor. Batarya bilgisi, tarih, saat, hava durumu gibi bilgiler tercihinize göre ekranınıza geliyor.

1365589365_minimalistic-text.jpg

Ücretsiz olarak gelen widget’i indirmek için tıklayın.

Tasks

Hayat organizatörünüz Tasks geliyor. Her zaman çabukça işlerimizi düzenleyecek ve hatırlatmalarımızı yapacak bir uygulamaya ihtiyaç duyarız. Hayatı kolaylaştırmak için tasarlanmış uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan widget 0.99$ fiyatla geliyor.

1365589257_2.jpg

İndirmek için tıklayın.

Google Keep

Google Keep Google’ın son zamanlarda Evernote’un hakimiyetini sarsarak piyasaya sürdüğü not uygulamalarından biri. Samsung’un not uygulamalarıyla ilgi çekmesinin üzerine Google Android kullanıcılarını not uygulamalarından mahrum bırakmak istemedi.

1365589276_unnamed-3.jpg

Ücretsiz olarak indirilen işlevsel uygulamaya gitmek için tıklayın.

Power Toggles

Android telefonlar için gelen widget ayarlarınız için bir çok kısayol ve kolay erişim sunuyor. Android ara yüzünün en kullanışlı özelliklerinden biri üst kısımda kolayca erişebileceğiniz ayarlar. Bu ayarları az bulanlar için Power Toggles ücretsiz olarak Google Play Store’da!

1365589287_unnamed.png

İndirmek için tıklayın.

Ultimate custom widget

Bir şeyleri doğru yapmanın en güzel yolu, kendinizin yapmasındır. Bu uygulamayla kendi widget’inizi kendiniz oluşturabileceksiniz. Saat, tarih, batarya, hava durumu istediğiniz şekilde tasarlayın. Uygulama ücretsiz olarak Google Play Store’dan indirilebiliyor.

1365589302_5.jpg

İndirmek için tıklayın.