Nokia ne zaman akıllı telefon tanıtacak?

Nokia, önümüzdeki yıl düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliğine katılacağını duyurdu. Şirket bu etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Peki, bu ürünler arasında akıllı telefon da bulunuyor mu?

Nokia ne zaman akıllı telefon tanıtacak?

Microsoft ile anlaşması bu yıl sonu bitecek olan Nokia’nın önümüzdeki yılın başında yeni bir akıllı telefon modeli tanıtması bekleniyor. Nokia, talihsiz Microsoft olayından sonra markalarının ticari haklarını  önümüzdeki 10 yıl için HMD Global’ e devretmişti.

Nokia ne zaman akıllı telefon tanıtacak?

Bu nedenle HMD Global Nokia’nın tüm telefonlarını Fih Mobile tesislerinde üretecek ve  tüm dünyadaki satış, pazarlama, dağıtım ve reklam gibi işlemlerini gerçekleştirecek. Yeni gelen bilgilere göre Nokia’nın akıllı telefonları 2017’nin en geç ikinci çeyreğine kadar ilan edilecek.

1476714553_nokia.jpg

Nokia önümüzdeki yıl düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliğine katılacağını duyurdu. Şirket bu etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak ve yeni akıllı telefonlarının da bu etkinlikte duyurulması bekleniyor. Ancak 27 Şubat ve 2 Mart arasında önümüzdeki yıl gerçekleşecek teknoloji fuarı MWC 2017’ye katılacağını duyuran Nokia, akıllı telefon tanıtacağına dair hiçbir ipucu vermedi.