Rus üreticiden patlamaya dayanıklı telefon

Galaxy Note 7 patlamalarından sonra harekete geçen Goreltex, patlamaya dayanıklı özelliğe sahip yeni telefonunu tanıttı. CTG-ST adlı telefon hangi özelliklere sahip?

Rus üreticiden patlamaya dayanıklı telefon

Zavod Goreltex adında bir Rus şirketi, patlamaya dayanıklı elektrikli teçhizat üretiyor. Bloomberg'e göre, şirketin patlamaya dayanıklı olarak ürettiği donanımlar arasında terminal kutuları, kontrol kabinleri, kontrol panelleri, devre kesiciler, anahtarlama istasyonları, gösterge istasyonları, ışık alarmları ve ses ve ışık alarmları bulunuyor.

Rus üreticiden patlamaya dayanıklı telefon

Galaxy Note 7 patlamalarından sonra harekete geçen Goreltex, patlamaya dayanıklı özelliğe sahip yeni telefonunu tanıttı. CTG-ST adlı telefon, şirket tarafından yapılan bir önceki modelin gelişmiş bir sürümüdür. CTG-ST patlamaya dayanıklı olmakla birlikte, aynı zamanda kurumlara yönelik sağlam bir telefon.

1476432148_ktg-st1.jpg

320 x 240 çözünürlüğe sahip 2.2-inç ekran ile gelen telefon, MediaTek MT6260A yonga seti, 1MB dahili hafızaya sahip telefon ek depolama isteyenler için microSD yuvası ile genişletilebilir. 

Arkasında 3 Megapiksel kamera bulunan telefonun 2.500 mAh bataryası mevcut. Telefon EDGE bağlantısını destekliyor ve IP67 sertifika derecesi ile suya ve toza dayanıklı.  Kauçuk ve fiberglas malzemeden yapılan telefon 5,4 metre yükseklikten düşmelere karşı da dayanıklı. Telefonun fiyatı hakkında henüz bir açıklama yok. 

1476432113_nox.jpg