Samsung'dan uyarı: Galaxy Note 7 kullanmayın!

Samsung, Galaxy Note 7'nin patlama olayları için bugün resmi bir açıklama yaptı. Açıklama, Galaxy Note 7 sahiplerini üzeceğe benziyor.

Samsung'dan uyarı: Galaxy Note 7 kullanmayın!

Galaxy Note 7'de yaşanan patlama olaylarından sonra Samsung en doğru olanı yapmış ve cihazları ücretsiz olarak yenilenmişleri ile değiştirme kararı almıştı. Ancak güvenli Galaxy Note 7'lerin de patlaması, Samsung'u çok zor durumda bıraktı. Teknoloji dünyasında her gün patlayan güvenli Galaxy Note 7 haberlerinin ardından, bugün Samsung resmi bir açıklama yaptı.

Galaxy Note 7'yi kullanmayın!

Dev operatör firmalarının Galaxy Note 7 satışlarını durdurmasının ardından Samsung, kullanıcılarına Galaxy Note 7'lerini kapatmalarını ve kullanmamalarını istedi. Samsung ayrıca; tüm operatörlerin Galaxy Note 7 satışlarını durdurmasını istedi. Açıklamada, Note 7'nin patlamasının "hala" araştırıldığının altı da çiziliyor.

Sanal gerçeklik (VR) ürünlerinin öncüsü Oculus da geri adım attı. Oculus, Galaxy Note 7'ye destek vermediğini açıkladı ve Gear VR'ın Note 7 ile çalışması engellendi. Kafa hizasında Galaxy Note 7'nin patlamasının ölüm ile sonuçlanma riski göz önünde bulundurulursa, bu açıklama için çok geç kalındığını söyleyebiliriz.

1476166450_oculus.jpg

Söylentiler, Note serisinin tamamen sonlandırılacağı yönünde ve Galaxy S8 lansman tarihinin öne çekileceği yönünde. Bakalım Samsung Mobile bu kötü şöhretini nasıl düzeltecek?

1476166390_note-7.png