Galaxy Note 7'nin korkunç patlama nedeni!

ITUC, Galaxy Note 7 modellerinin patlama nedenini açıkladı. Dünyanın en büyük işçi sendikaları federasyonu Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu ITUC Galaxy Note 7 patlamalarını bakın neye bağladı.

Galaxy Note 7'nin korkunç patlama nedeni!

2012 yılında Samsung yöneticileri için hazırlanmış sızan Powerpoint sunumu, Samsung çalışanlarını temsil eden iş gücü sendikalarının nasıl önlenebileceğinden bahsediyor.

Samsung Galaxy Note 7'nin patlama nedeni çalışanların zor koşulları mı?

Bu sunum dünyanın en büyük işçi sendikaları federasyonu Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu ITUC tarafından keşfedildi ve Samsung tarafından çalışanlarına "insanlık dışı" muamele sonucunda Galaxy note 7 patlamalarına neden olan hataların oluşabileceğini söylüyor.

1476425481_boss-pointing.jpg

Samsung, Galaxy Note 7 üretimini durdurdu ve Note markasının ileride kullanılmayacağı söyleniyor. ITUC’un keşfettiği sunumda Samsung’un yönetimine, çalışanları temsil eden işçi sendikaları önlemek için stratejiler sunulmuş. Powerpoint sunumunda, Samsung yönetimine baş kaldıran çalışanlara nasıl hakim olması gerektiği de söylenmiş.

ITUC, Samsung’un çalışanlarını insanlık dışı koşullarda düşük ücretle çalıştırdığını ve çalışanların 11 ila 12 saat süren çalışma saatlerinde fiziki ve sözlü tacize uğradığını iddia etti. ITUC’a göre insanlık dışı zor koşullarda çalışanlar hatalar yaparak Galaxy Note 7 patlamalarına neden olmuş olabilir.