İşte Samsung Galaxy S8 ile gelecek donanım değişiklikleri!

Samsung Galaxy S8 hangi özelliklerle gelecek? Samsung'un bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu selefine kıyasla oldukça büyük donanım değişiklikleri ile gelecek.

İşte Samsung Galaxy S8 ile gelecek donanım değişiklikleri!

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S serisinde her zaman ekranın alt kısmında tipik Ana Sayfa düğmesi yer alır. Ancak bu özelliğin sekizinci nesil Galaxy S8 ile biteceği söyleniyor.

Güney Kore’den gelen söylentilere göre, önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Galaxy S8, kenardan kenara ekran özelliğine sahip olacak ve Ana Sayfa düğmesi cam ekranın altında kalacak.

Galaxy S8 ile kamera özellikleri de değişecek

Bazı söylentilere göre Samsung Galaxy S8 modelinde çift kamera kurulumu kullanacak. İddiaya göre Galaxy S8’in çift kamera sensörlerinden biri 8 megapiksel, diğeri 16 megapiksel çözünürlükte olacak. Çift kamera son amiral gemisi telefonlarda sıkça gördüğümüz bir özellik diyebiliriz.

1475959863_galaxy-s7-edge-bottom.jpg

Samsung Galaxy S8 şirketin kendi yonga seti Exynos 8895 ve Qualcomm Snapdragon 830 işlemcilerinden güç alacak. Snapdragon 830’un 10nm süreci kullanılarak Samsung tarafından Galaxy S8 için özel üretileceğini daha önce bir haberimizde duyurmuştuk.

Samsung, Galaxy Note 7’lerin patlama sorunlarından mıdır nedendir bilinmez, Galaxy S8 modelini normal tanıtım tarihlerine göre daha erken tanıtacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.