Android uygulamalarını bilgisayarınızda çalıştırın!

Android uygulamalarını BlueStacks App Player ile bilgisayarınızdan çalıştırıp kullanabilirsiniz.

Android uygulamalarını bilgisayarınızda çalıştırın!

Eğer Android cihazım yok diye üzülüyorsanız bu habere sevinebilirsiniz. BlueStacks App Player uygulaması ile Android cihazınızda çalıştırdığımız birçok uygulamayı bilgisayarımızda çalıştırmanız mümkün.

BlueStacks App Player ile Google Play’de bulunan 450 bin uygulama ve oyunu bilgisayarınızda çalıştırmanız mümkün. Angry Birds gibi popüler uygulamaları bu BlueStacks App Player ile bilgisayarınızda tam ekran oynamanız mümkün.

1367775829_bluestacks.jpg

BlueStacks App Player uygulamasının şu anda beta sürümü mevcut. Beta olduğu için yazılımda bazı hatalar olması normal. Onun dışında örnek verecek olursak WhatsApp Messenger ve birçok uygulamayı bilgisayarınızda çalıştırabiliyorsunuz.

WhatsApp uygulamasını bilgisayarınızda bu program ile çalıştırabilmek için, telefon rehberinizi bilgisayarınıza VCF olarak export edip, BlueStack uygulaması ile gmail üzerinden otomatik import edebilirsiniz.

İlk önce BlueStacks App Player uygulamasını indiriyorsunuz. Setup’u çalıştırdıktan sonra kurulumu yapıyorsunuz. Daha sonra GooglePlay’den uygulamalara erişebilmeniz için üyelik falan istiyor onları uyguluyorsunuz. Üyelikten sonra gördüğünüz bütün uygulama ve oyunları indirip bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

Eğer bir sorun yaşarsanız yorum bölümünden bize yazın bildiğimiz kadarıyla yardımcı olalım. Ya da bilen diğer okuyucular yardımcı olacaklardır.

Uygulamayı buradan işletim sisteminize göre indirebilirsiniz.