1100 TL'lik gözlüğün fiyatı 100 TL'nin de altına düştü

Artık yaz mevsimi sona erdi. Hal böyle olunca güneş gözlüğü fiyatları da inanılmaz şekilde düşmeye başladı. Teknolojioku & Hepsiburada iş birliği kapsamında okuyucularımıza inanılmaz bir fırsatı sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar...

1100 TL'lik gözlüğün fiyatı 100 TL'nin de altına düştü

Yaz mevsimi sona erdi fakat havalar yine de sıcaklığını koruyor.Eğer yeni bir güneş gözlüğüne ihtiyacınız varsa şu sıralar tam da zamanı diyebiliriz. Yazın son demlerinde muhteşem kampanyalar kullanıcıları bekliyor. Yazın bitmesiyle birlikte güneş gözlüğü fiyatlarında da muazzam indirimler yaşanmaya başladı.

Yaz aylarında 1000 TL üzerinde satılıyor

Söz konusu yaz, güneş, kumsal ve deniz olduğunda, güneş gözlüklerinin bizler için ayrılmaz bir aksesuar olduğunu söyleyebiliriz. Güneş gözlükleri genel olarak yazın ayrılmaz bir parçası gibi görünebilir. İşin garip yanı ise güneş gözlüklerinin geniş bir fiyat skalasına sahip olduğu. Öyle ki kış aylarında 200 – 300 TL bandına satılan gözlükler, yaz aylarında birden 1500 TL, 2000 TL arasına satılmaya başlıyor.

Bu durumun temel sebebi elbette yaz aylarında güneş gözlüklerine olan talebin artması. Bu noktada fiyat avantajı sağlayan bir diğer unsur ise seri sonu ürünler. Yani geçtiğimiz yılın yaz ayında stoklara girip, üretimi artık bitmiş olan, hala mağaza raflarında satılmamış olan ürünler.

100 TL'nin altında 

Aqua Di Polo imzası taşıyan bu gözlük kemik gövdesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Polarize camları ile gözlerinizi zararlı güneş ışınlarından koruyan gözlük oldukça kullanışlı bir gövde ağırlığına sahip. Oval çerçeveleri ile dikkatleri üzerine çeken bu gözlük kısa süreliğine 100 TL’nin altına düştü. 

Stoklarda sınırlı

Aqua Di Polo marka güneş gözlüğü çok kısa bir süre için 100 TL'nin altında satışa sunuldu. Satışta olan gözlüğün stoklarda sınırlı olduğunu söylemekte fayda var. Güneş gözlüğü size gelirken sade bir şekilde kılıfıyla birlikte geliyor. Aqua Di Polo güneş gözlüğünü almak için buraya tıklayabilirsiniz.