1.000 TL'lik realme C15 tanıtıldı!

Uygun fiyatlı modelleri ile bilinen realme, yeni telefonunu tanıttı. realme C15 özellikleri ve fiyatı ile şimdilik geçer not almayı başardı!

1.000 TL'lik realme C15 tanıtıldı!

Teknoloji dünyasına sunduğu uygun fiyatlı modeller ile adından sıkça söz ettiren realme, yeni akıllı telefonunu tanıttı. Özellikle Türkiye pazarı için şu anda bütçe dostu telefonların önemi düşünüldüğü zaman, realme C15 büyük heyecan yaratacaktır diyebiliriz. Zira telefon özellikleri ve fiyatı düşünüldüğü zaman iyi bir fiyat performans cihazı olduğunu bizlere söylüyor. İşte telefonun özellikleri ve oldukça uygun olan fiyatı!

1.000 TL'lik realme C15 tanıtıldı!

6.5 inç büyüklüğündeki LCD ekran ile gelecek olan realme C15, gücünü ise 2.3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek Helio G35 yonga setinden alacak. 3 GB ve 4 GB RAM kapasitesi olmak üzere iki opsiyon halinde satışa sunulması beklenen modelin dahili depolama alanı ise 64 GB. Mavi ve gümüş renk seçenekleri ile gelen telefonun kutusundan Android 10 işletim sistemi ve realme UI kullanıcı arayüzü ile çıkacağını da belirtmiş olalım.

1.000 TL'lik realme C15 tanıtıldı! - Resim : 1

realme C15, sırtında dörtlü kamera kurulumuna sahip. Bu kısımda 13MP çözünürlüğünde olan ana kameraya, 8MP ultra geniş açılı, 2MP monochrome ve 2MP derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. Telefonun ön tarafında ise 8MP'lik selfie kamerası kullanıcısına iyi bir deneyim vadediyor. Şarj konusunda sorun yaşamak istemeyenlerin tercih edebileceği bir alternatif olan realme C15, tam 6.000 mAh bataryası ile uzun kullanım ömrü sunuyor. Bu bataryanın yanında 18W hızlı şarj desteği de veriliyor.

Gelelim telefonun fiyatına. realme C15, 3 GB RAM versiyonu ile 137 dolardan satışa sunulacak ki bu da vergiler hariç 945 TL'ye denk geliyor. Modelin 4 GB RAM'e sahip olan seçeneği ise 150 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.