15.000 TL'lik Galaxy Z Flip yere düşerse ne olur? TeknolojiOku-Yorum#4

TeknolojiOku – Yorum programının 4. bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümde katlanabilir ekranlı telefonların geleceği ve Galaxy Z Flip modelini masaya yatırıyoruz.

15.000 TL'lik Galaxy Z Flip yere düşerse ne olur? TeknolojiOku-Yorum#4

Katlanabilir ekranlar hayatımıza gireli henüz 1 yıl oldu. Aslında fiyatları çok uçuk olduğu için pek çoğumuzun hayatına giremedi. Çünkü bugün en ucuz katlanabilir ekranlı akıllı telefonun fiyatı bile 15.000 TL civarında. Hal böyle olunca, pek çoğumuz sadece böyle bir teknolojinin varlığından haberdar olabildik.

Peki katlanabilir ekranlı akıllı telefonların gerçekten bir geleceği var mı? Pek çok üreticinin iddia ettiği gibi bu teknoloji geleceği mi simgeliyor?

15.000 TL'lik Galaxy Z Flip yere düşerse ne olur? TeknolojiOku - Yorum # 4

TeknolojiOku – Yorum programımızın 4. bölümünde bu teknolojinin geleceği hakkında konuştuk. Dilerseniz bu bölüme aşağıdan göz atabilirsiniz.

Katlanabilir akıllı telefonlar gerçekten de geleceğin teknolojisi olabilir. Fakat hali hazırdaki fiyatlarıyla bu biraz zor. Çünkü yurt dışında 1400 dolar olan bir telefon ülkemizde 14.000 TL gibi uçuk fiyatlardan satılıyor.

Bu telefonların en büyük dezavantajı ise ekranının çok pahalı olması. Tam net olarak bilmesek de olası bir ekran kırılmasında, telefonun yarı ücretini tekrardan ödeme gibi bir riskiniz var.

Kısacası bu yeni gelişmekte olan bir teknoloji. Belki katlanabilir ekranlı telefonları ileride severek kullanabiliriz. Fakat şu anda bu çok da mümkün görünmüyor. Çünkü fiyatları çok pahalı.

Eğer orta gelirli bir bireyseniz Türkiye’de bu tarz modelleri kullanmak sizin için çok kolay olmayacaktır. Tabi ki yine de tercih sizin.