2012 yılının en iyi iOS ve Android uygulamaları - 1

2012 yılında en iyi uygulamalar hangileri oldu?

2012 yılının en iyi iOS ve Android uygulamaları - 1

Bu yıl Android ve iOS uygulamalarına çok fazla uygulama eklendi. İlk iPhone çıkalı yaklaşık 6 yıl oldu. 2012 yılı için bir en iyi listesi belirlemenin şart olduğunu düşündük. Bir çok kullanıcıdan alınan bilgiler doğrultusunda seçilen liste uygulamaların sadece indirme sayılarına göre yapılmadı. Farklı kriterler de göz önünde bulunduruldu.

Google Maps (iPhone,iPod Touch, iPad, Android)

Tim Cook bu yıl Apple için yeni bir harita uygulaması başlattı. Ancak ne yazık ki beklenildiği kadar başarı elde edemedi. iOS 6'nın çıktığı zamanlarda yaşanılan en büyük problem Apple Maps'te oldu. Bunun üzerine Apple kullanıcıları Google Maps'in kıymetini anladı.


1356354572_unnamed-3.png İOS için indirin!
Android için indirin!










Camera Awesome (iPad,iPhone,iPod Touch)

Kamera uygulamaları arasından seçim yapmak epey zor oldu. iOS cihazlar için gelen uygulama 2012 yılının en iyi uygulamalarından bir tanesi. SmugMug tarafından geliştirilen uygulama App Store'dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.


İOS için indirin!










Slices for Twitter (iPhone, iPod Touch, Android)

Android'ler için ücretsiz gelen uygulama iOS'larda 4.99$'dan indiriliyor. Fırtına sırasında toplu taşıma araçlarının durumu, haberler, yorumlar, spor çok çeşitli alanı kapsıyor. Takip ettiğiniz haberlerin yorumlarına anında ulaşabiliyor, Twitter'da paylaşabiliyorsunuz. 2012'de Twitter'ın bir patlama yaşadığını söyleyebiliriz.


1356352512_icon512.png iOS için indirin!
Android için indirin!

Tabi ki yılın uygulamaları bu kadarla sınırlı değil, devamı için haberimiz güncellenecektir, bizleri takipte kalın.