2020 yılında en çok satan realme akıllı telefonları!

realme'nin 2020 yılının en çok satanlar listesinde yer alan ilk üç telefonu sizler için bir araya getirdik.

2020 yılında en çok satan realme akıllı telefonları!

realme, bu yıl şaşırtıcı büyüme rakamları yayınladı ve şirket yükselişine büyük bir hızla devam ediyor. 2020 yılı oldukça çekişmeli olarak geçti, biraz daha ucuz ve daha gösterişli ürünler piyasaya çıkarmak için şirketler kıyasıya mücadele etti. 

2020 yılının en çok satan realme telefonlarını ise sizler için bir araya getirdik.

2020 yılında en çok satan realme akıllı telefonları!

realme 7 Pro

2020 yılında en çok satan realme akıllı telefonları! - Resim : 1

2020 yılında şirketler akıllı telefonlarını uygun fiyatlarıyla piyasaya sürmek için oldukça çaba harcadı. Bu şirketler arasında yer alan realme'nin ise 2020 yılında en çok satan telefonları arasında ilk sırada Realme 7 Pro geliyor. Büyük pil kapasitesi ve hızlı şarjı ile orta sınıf bir akıllı telefona göre yeterli performansı ve sağlam fotoğraf kalitesi ile oldukça tutulan bir model olarak karşımıza çıkıyor. 

realme 7 5G

2020 yılında en çok satan realme akıllı telefonları! - Resim : 2

Şirketin en çok satan ikinci telefonuysa realme 7 5G oluyor. MediaTek'in Dimensity 800U ve 120 HZ yenileme hızına sahip akıllı telefonu oldukça uygun bir fiyattan raflarda yerini bulmuştu. 5G özellikli bir model olmasına rağmen, yeni nesil ağların bulunmadığı pazarlarda oldukça rekabetçi bir model oldu. Çok yönlü kamera kalitesi ve yüksek batarya kapasitesi modelin çok tutulmasının nedenleri arasında gösteriliyor.

realme C15

2020 yılında en çok satan realme akıllı telefonları! - Resim : 3

Şirketin 2020 yılında en çok sattığı üçüncü telefon ise bütçe cihazı olarak karşımıza çıkan realme C15 oluyor. Oldukça uygun fiyatıyla raflarda yerini bulan akıllı telefonun işlemci kısmında MediaTek Helio G35 yonga seti kullanıldı. Ayrıca 6000 mAh'lik dev bataryasıyla uzun süreli kullanım imkanı sundu. Tüm bunlar bir araya geldiğinde aslında bu cihazı ilk sırada görmeyi düşünüyorduk.