7.000 mAh bataryalı Galaxy M51 hakkında her şey!

Teknoloji dünyasının önde gelen üreticilerinden olan Samsung yakın zamanda yeni modeli Galaxy M31'i tanıtacak. İşte telefon hakkındaki tüm detaylar!

7.000 mAh bataryalı Galaxy M51 hakkında her şey!

Akıllı telefon dünyasının en önde gelen üreticilerinden birisi olan Samsung, orta segment için ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Satış başarısının büyük bölümünü orta seviyede çıkarmış olduğu A Serisi ve M Serisi telefonlara borçlu olan şirketin yeni modeli ise yakın zamanda tanıtacağı Galaxy M51 olacak. Daha önceden pek çok defa sızıntıları ortaya çıkan söz konusu cihazın en çok ilgi gören özelliği ise tam 7.000 mAh'lik devasa bataryası diyebiliriz. Bugün telefonu tüm özellikleri ve fiyatı ile enine boyuna sizler için anlatacağız. İşte detaylar!

7.000 mAh bataryalı Galaxy M51 hakkında her şey! - Resim : 1

7.000 mAh bataryalı Galaxy M51 hakkında her şey!

Orta segmentteki ürün yelpazesini genişletmek isteyen Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy M51 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Cihaz 6.7 inç boyutundaki Full HD+ Super AMOLED ekran paneli ile geliyor. Gücünü Snapdragon 730 yonga setinden alacak olan modelde bu yonga setine 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Ayrıca RAM kapasitesi anlamında kullanıcılara 8 GB RAM opsiyon paketinin sunulacağını da şimdiden ifade etmiş olalım. 7.000 mAh'lik devasa bataryası ile merak uyandıran Galaxy M51, 25W hızlı şarj desteği sayesinde kullanıcılarını fazlasıyla memnun edecektir. Ancak cihazın pil büyüklüğünden dolayı oldukça kalın bir tasarıma sahip olacağının da altını çizmekte fayda var.

Galaxy M51 sırtında ise dörtlü kamera kurulumu ile sahneye çıkacak. Bu bölümde 64MP'lik ana kameraya 12MP ultra geniş açılı, 5MP portre ve 5MP makro kameralar eşlik edecek. Kutusundan Android 10 işletim sistemi ve One UI 2.1 arayüzü ile çıkacak olan model, geleneksel çizgiyi koruyarak 3.5 mm jak girişine de sahip olacak. Telefonun fiyatının ise yaklaşık olarak 250 dolar civarı olacağı konuşuluyor. Bakalım beklentiler karşılık bulacak mı? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.