Galaxy S3 için Jelly Bean çok yakında!

Faciaya dönüşen Galaxy S3 Jelly Bean güncellemesi için son durumu merak ediyor musunuz?

Galaxy S3 için Jelly Bean çok yakında!
Samsung'un en yeni amiral gemilerinden ve Galaxy ailesinin en üst segmentteki üyelerinden S3, için Jelly Bean güncellemesi geldi gelecek, ha geliyor, ha geldi dedik durduk günlerce. Aslında bütün bu haberler bütün Galaxy S3 kullanıcılarını heyecanlandırmaktan ve meraklandırmaktan başka bir işe yaramadı.

1347461041_s3jb41.jpg
Sadece ve sadece kullanıcıları meraklandırmak için yapılan bu haberlere her ne kadar biz de bir son koymak istesek de, yapamadığımızı belirtelim. Bu konuda cezayı/faturayı aslında bu haberleri yapanlara değil, oldu olası Android güncellemelerini geç gönderen, testlerini bir türlü seri bir şekilde tamamlayamayan Samsung'a kesmek gerekir. Aslında Google ile olan yakınlığıyla tanınan G. Kore'li firmanın Android güncelleme kulvarında biraz geride kalması oldukça şaşırtıyor diyebiliriz. Bunun sebebi olarak da güncelleme öncesi stabilliği bahane olarak gösterebiliriz. (Yazdıklarımız genellikle ülkemiz için geçerlidir.)
1349771334_samsung-galaxy-s-iii-android-4.pngİlk olarak G. Kore'de başlayan Jelly Bean güncellemesi sırayla diğer ülkelerde gelmeye başladı. Özellikle son zamanlarda Avrupa'da başlayan Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi, ülkemize bir türlü gelmek bilmedi. İspanya, Fransa, Romanya ve Avusturya’da yaşayan kullanıcılar OTA yoluyla Android 4.1 güncellemesinin yayınlandığı ifade ediyor. I9300XXDLIH sürüm numaraya sahip olan bu güncellemenin boyutu ise 318.58MB olarak karşımıza çıkıyor.

1350551238_samsunggalaxys3android4.1haber1.jpgBugün ve geçtiğimiz günlerde içinde bir kaç ülkede de aktif bir şekilde indirilmeye başlanan Android 4.1 Jelly Bean güncellemesinin ülkemize geliş tarihi olarak Ekim ayının son günleri olarak dile getiriliyor. Ekim ayı bittiğinde güncellemenin de bitmiş olacağını, yani Ekim ayı içerisinde Türkiye'de indirilmeye başlanacağını dile getirebiliriz. Ekim ayının sonunu beklemeden her an da gelebilir diyebiliriz. Özellikle güncellemenin kesin bir zamanının olmaması, diğer ülkelere de ansızın gelmesi ülkemize de bugün veya yarın gelebilir diye zamanlayabileceğimiz bir yapıya sahip diyebiliriz.