Mobil

Instagram'da kaybolan fotoğraf ve videoları nasıl gönderirim?

Instagram’da kaybolan fotoğraf ve video gönderme özelliği nedir? Nasıl kullanılır? Bu soruların yanıtlarını yazımızın devamında basit adımlarla anlatıyoruz.

Instagram'da kaybolan fotoğraf ve videoları nasıl gönderirim?

Instagram’da kaybolan fotoğrafları veya videoları göndermeye devam etmeden önce size üç farklı seçenek sunar. Bu seçenekler sırası ile; Bir Kez Görüntüle, Tekrar Oynatmaya İzin Ver ve Sohbette Tut olarak karşımıza çıkıyor. Bir kez görüntüle seçeneğinde medya bir kez görüntülendikten sonra kaybolur. Tekrar oynatmaya izin ver seçeneğinde ise fotoğraf ya da video kaybolmadan önce bir kez daha görüntülenebilir. Sohbette tut seçeneği ise sohbet dizisindeki medyayı önizlemede tutar. Instagram'da kaybolan fotoğraf ve videoları nasıl gönderirim? sorusunun yanıtını daha detaylı incelemek için yazımızın devamına hep birlikte göz atalım.

Instagram'da kaybolan fotoğraf ve videoları nasıl gönderirim?

Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, kapsamlı mesaj gönderme ayarlarına sahiptir. Bunlardan biri de, yazımızın konusu olan kaybolan fotoğraf veya video gönderme seçeneğidir. Instagram’da kaybolan fotoğraf ve video gönderme özelliğini nasıl kullanacağınızı yazımızın devamında adım adım anlatıyoruz.

  • Akışın sağ üst köşesindeki direct veya messenger simgesine dokunun.
    Aldığınız kaybolan bir fotoğrafa veya videoya yanıt vermek için gelen kutunuza da gidebilirsiniz.
  • Şunları yapabilirsiniz:
    • Kaybolan bir fotoğraf veya videoyu göndermek istediğiniz grubun ya da kişinin kullanıcı adının yanındaki  simgesine dokunun.
    • Ara'ya, aradığınız kişinin kullanıcı adına ve ardından  simgesine dokunun.
    • Yeni bir grup mesajı göndermek için  simgesine dokunun, ardından mesajı göndermek istediğiniz kişileri seçin ve Sohbet Et'e dokunun.  simgesine dokunun. Bir grup mesajı gönderdiğinizde gruptaki herkesin görebileceği ve yanıtlayabileceği tek bir grup yazışması başlatıldığını aklınızda bulundurun.
  • Bir fotoğraf veya video çekmek için ekranın alt tarafındaki daireye dokunun ve ardından efekt eklemeyi seçin.
  • Şunları yapabilirsiniz:
    • Fotoğraf veya videonuzu alan kişi ya da grubun içeriği sadece bir kez görüntülemesi için Tek Görüntüleme'yi seçin.
    • Fotoğrafınızı veya videonuzu ileri veya geri bir döngüde göstermek ve alıcının fotoğrafınızı veya videonuzu kaybolmadan önce bir kez daha açıp yeniden oynatabilmesi için Yeniden Oynatmaya İzin Ver'i seçin.
    • Sohbet yazışmasında görünen fotoğraf veya videonun önizleme görselini tutmak için Sohbette Tut'u seçin.
  • Ekranın altındaki Gönder'e dokunun.
Yorumlar
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.