Otomobil

200.000 TL'ye Renault Symbol mü olur?

2020 model Renault Symbol fiyatları son güncellemenin ardından 200.000 TL sınırına dayandı. İşte yeni fiyatlar!

200.000 TL'ye Renault Symbol mü olur?

2020 model Renault Symbol fiyatları son zamanların en üst seviyesine gelmiş durumda. Evet, döviz kurlarında son zamanlarda yaşanan oynaklık sonucu pek çok model zamlandı ancak konu Symbol olunca insan biraz daha duygusal oluyor. Zira bu araç bir zamanlar ülkemizin en ucuz modellerinden bir tanesiydi ve durumu olmayan kişiler tarafından tercih ediliyordu. Böyle bir modelin fiyatının 200.000 TL sınırına dayanması, akıllara şu soruyu getiriyor: 200.000 TL'ye Renault Symbol mü olur?

200.000 TL'ye Renault Symbol mü olur? - Resim : 1

200.000 TL'ye Renault Symbol mü olur?

Ancak maalesef ki bu sorunun cevabı evet. Güncel koşullar, pandemi, ekonomik zorluklar derken söz konusu modelin en üst donanım seviyesi, 200.000 TL sınırına dayandı. Ayrıca  Renault Symbol fiyatları Ağustos ayından günümüze kadar geçen süre içerisinde 30.000 TL'nin üzerinde zamlandı. Bu tabii ki de tüketiciyi ve onun alım gücünü ciddi manada zedeleyen bir durum.

Açıklanan son listeye bakıldığında baz donanım paketin ise 145.500 TL'den alıcı bulduğunu görüyoruz. 1.0 litrelik 100 beygir güç üreten motor seçeneği 159.500 TL iken, son versiyon seçeneği 195.500 TL'den satışa sunuluyor. Modelin detaylı fiyat listesini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Joy 0.9 TCe 90 bg 145.500 TL

Joy 1.0 TCe ECO 100 bg 159.500 TL

Joy 1.5 Blue dCi 95 bg 195.500

Yorumlar
Zeyna
Turk lirasi pul oldu daha sizde jeton dusmedi herhalde bulgar levasi 5.1 tl yeni gine 2 kusur almancilar bulgaristandan gecerken zorunlu 20 leva alirlarmis onuda harcayamazdik otoyola savururduk diyorlar simdi 5 tl uyanin artik uyanin masal dunyasindan
Cevapla
X Artık Biliniyor
O yüzden yerli otomobil TOOG'u bekliyorum.Günümüz şartlarında 100.000 TL ye...Ne o ? Çokmu safım
Cevapla
zedemtur
X artık biliniyor bey ; Yoo sen saf falan değilsin de, bizi aptal yerine koyma bari... aklını alırım sonra,
Hkn
100 mü 😁😁
murat
ohaaaaaaaa
Cevapla
Mehmet
İkinci eli düşüreceklermiş siz önce teneke ve hiç bir özelliği olmayan arabaların fiyatını indirin Polo bile 350 bin bandında yuh artık
Cevapla
Mustafa
Arkadaslar araba pahalanmadi tl nin drgeri kalmadi bunu anlayin artik paramiz pul oldu
Cevapla
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.