2020 Chevrolet Camaro şimdi daha agresif

Bu yılın son çeyreğinde satışa sunulacak olan 2020 Chevrolet Camaro, kaslı yapısı ve agresif tasarımıyla oldukça ilgi çekecek gibi görünüyor.

2020 Chevrolet Camaro şimdi daha agresif

2020’de satışa çıkarılacak olan Chevrolet Camaro özellikle tasarım anlamında eski havasını yakalayarak ön plana çıkmayı planlıyor.

2020 Chevrolet Camaro şimdi daha agresif

Chevrolet Camaro'nun, özellikle kaslı Amerikan tasarımına tam anlamıyla bu modelinde yaklaştığı görülüyor. Daha önceki piyasaya sunduğu versiyonlarında hayal kırıklıkları yaşatan Chevrolet Camaro, yeni modeli ile bu durumu telafi edecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde tasarımında değişiklikler yapılan fakat istenilen havayı yakalamayan model için bu defa Chevrolet tasarımcılarının bu durumu daha fazla dikkate aldığı gözleniyor.

2020 Chevrolet Camaro şimdi daha agresif - Resim : 1

Yeni modelle birlikte oldukça agresif bir hava kazandırılan Chevrolet Camaro, özellikle teknik özellikleriyle kullanıcılarını hayli mutlu edeceğe benziyor. 

2020 Chevrolet Camaro şimdi daha agresif - Resim : 2

Otomobilde tasarım anlamında dikkat çeken özelliklerin başında arka spoiler, karartılmış stoplar, farklı renk seçenekleriyle donatılan fren kaliperleri, jantlar, Recaro koltuklar ve alaşım pedalların yer aldığı ilk olarak göze çarpan detaylar arasında.

2020 Chevrolet Camaro şimdi daha agresif - Resim : 3

Coupe ve Convertible gövde seçenekleri ile kullanıcılara sunulması planlanan modelin güncel jenerasyonun giriş seviyesinde 2.0 litrelik turbo motoru ile satışa çıkarılacağı belirtiliyor.

 2020 Chevrolet Camaro  kullanıcılara ne sunacak?

V8 motoru ile tercih edilmesi durumunda 455 beygirlik güç üreteceği belirtilen modelin, 3,6 litre hacimli V6 motoru ile sunulan versiyonu ise artık 10 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile kullanıcılara sunulacak. Sonbahar döneminde satışa sunulacak olan yeni model Chevrolet Camaro’nun sekiz silindirli versiyonunun 35.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı belirtildi.