2020 Dacia Sandero fiyatları zirveyi gördü! İşte güncel fiyat listesi

2020 Dacia Sandero fiyatları doruk noktasına ulaştı. İşte aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

2020 Dacia Sandero fiyatları zirveyi gördü! İşte güncel fiyat listesi

Ülkemizde araç fiyatlarındaki artışları fark etmemek oldukça zor. Her ay yapılan zamlar ile beraber bunları iliklerimize kadar hissediyoruz diyebiliriz. Özellikle araç ihtiyacı bulunan ve araba satın almak isteyen kişiler, biraz zaman kaybettiyse bunun bedelini ağır ödüyor.

Zira kaybedilen her zaman, kişiye zam olarak geri dönüyor. Sıfır araç piyasasına baktığımızda, durumu maalesef bu şekilde özetlememiz gerekiyor. Fiyatların oynaklığı bir yana, çoğu kişi istediği arabayı bayilerden temin etmekte de zorluk yaşıyor ve hal böyle olunca bayiler teslimatın ancak ilerleyen aylarda yapılabileceğini ifade ediyor. Ancak ilerleyen zamanlar için tüketiciye herhangi bir fiyat garantisi verilmiyor.

2020 Dacia Sandero fiyatları zirveyi gördü! İşte güncel fiyat listesi - Resim : 1

2020 Dacia Sandero fiyatları zirveyi gördü! İşte güncel fiyat listesi

Yani tüketici her halükarda zararda diyebiliriz. Sıfır araba satın alma konusundaki bu güçlüklerin ardından ikinci el piyasasına yönelen kişiler ise fahiş fiyatlarla karşı karşıya kalıyor. Özellikle sıfır araç pazarındaki bu güçlüklerin farkında olan kişiler ikinci el piyasasının da yükselmesine sebep oluyor. Döviz kurundaki yükselişler gibi faktörler ise ikinci el araba satanlar için kimi zaman haklı zamları da beraberinde getiriyor diyebiliriz. Bugün ise ülkemizde sunduğu fiyat/performans otomobilleri ile popüler olan Dacia'nın zam haberi ile karşınızdayız. Maalesef 2020 Dacia Sandero bir zam daha aldı ve otomobilin yeni fiyat listesi yayınlandı.

2020 Dacia Sandero Stepway, ÖTV oranlarındaki değişimin ardından en boş paketinde 22.500 TL'lik bir zam almıştı. Eylül ayındaki bu güncellemenin ardından Ekim ayına geldiğimizde de bir fiyat güncellemesi ile karşılaştık. 139.900 TL olan aracın giriş seviyesindeki donanımı, artık 152.900 TL olarak karşımıza çıkıyor. Zaten yalnızca iki versiyon seçeneği sunulan aracın diğer paketi ise 157.900 TL'den satılıyor. Resmi siteden edindiğimiz bilgilere aşağıdan da ulaşabilirsiniz.

Stepway Turbo 90 bg Easy-R Euro6D Temp 152.900 ₺

Stepway Turbo 1.0 100 bg ECO-G Euro6D Temp 157.900 ₺