2021 Seat Arona makyajlı versiyonu satışta! İşte fiyatı!

B SUV sınıfında yer alan Seat Arona makyajlandı. Aracın yeni halinin satışa sunulmasıyla beraber fiyatları da ortaya çıktı.

2021 Seat Arona makyajlı versiyonu satışta! İşte fiyatı!

Almanya merkezli otomotiv devi Volkswagen’in alt markası olarak bilinen Seat, ülkemizde talep gören markalardan birisi olarak biliniyor. Son dönemde yükselen B SUV modasına ayak uyduran markanın bu sınıftaki kozu ise Arona isimli modeli. 2017 yılında yollara çıkan Arona’dan itibaren şimdiye kadar bir makyaj görmeyen modelin ilk değişimi gerçekleşti. 2021 Seat Arona makyajlı versiyonu ile Türkiye pazarında satışa sunulurken, aracın fiyat listesi de belli oldu.

2021 Seat Arona makyajlı versiyonu satışta! İşte fiyatı!

Araç ülkemizde üç donanım seviyesinden satışa sunuluyor. Bunlar Style, Xperience ve FR olarak biliniyor. Bunlardan Style yani en boş olan pakette bile pek çok güzel özelliğin otomobile konulduğuna şahit oluyoruz. Model baz donanım seviyesinde 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, dönüşe duyarlı led ön farlar, elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı ve otomatik yan aynalar, arka park sensörleri, yağmur sensörü, 8.25 inçlik multimedya ekranı, şerit takip asistanı, hız sabitleyici, çift bölgeli otomatik klima gibi özelliklerle geliyor.

Xperience ile beraber ise daha dolu bir otomobil karşımıza çıkıyor. Bu donanım seviyesinde Style’a ek olarak; anahtarsız giriş ve çalıştırma, geri görüş kamerası, otomatik park asistanı, 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar, renkli tavan ve yan aynalar, elmas görünümlü krom ön ızgara kullanıcılara sunuluyor. FR ile beraber ise otomobil çok daha sportif bir hal alıyor. 2021 Seat Arona fiyat listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style – 281.000 TL

1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience – 309.000 TL

1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR – 309.000 TL