2021 Volkswagen Golf de galeriye düştü! Çıldırtan fiyatlar!

8. nesil Volkswagen Golf fiyatları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Ancak bunun üzerinden çok geçmeden otomobil galericilerin eline düştü!

2021 Volkswagen Golf de galeriye düştü! Çıldırtan fiyatlar!

Ülkemizdeki sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi merakla beklenen 8. nesil Volkswagen Golf fiyat listesi geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Otomobil baz donanım seviyesi ile 223.500 TL'den satışa sunulmuştu. C Hatchback sınıfının en popüler modellerinden birisi olan Golf'ün galerilere düşmesi ise fazla uzun sürmedi. Bayilere gelen sıfır otomobiller çok geçmeden galericiler tarafından satın alındı ve tabii ki de üzerine çılgın fiyat eklemeleri yapılarak satışa sunuldu.

2021 Volkswagen Golf de galeriye düştü! Çıldırtan fiyatlar!

Nihai tüketici ise 2021 Volkswagen Golf satın almak isterse özellikle ilerleyen zamanlarda zorluk yaşayabilir. Tedarik zincirinde yaşanan problemler nedeni ile otomobillerin tüketicilere ancak ilerleyen aylarda teslim edilebilme ihtimali hiç de uzak değil. Üstelik herhangi bir fiyat sabitlemenin yapılmıyor oluşu, galerilerin elini güçlendiren önemli bir unsur. Dolayısıyla nihai tüketici, galericilerin insafına bırakılmış oluyor.

2021 Volkswagen Golf de galeriye düştü! Çıldırtan fiyatlar! - Resim : 1

Normal şartlarda 223.500 TL'den satışa sunulan 1.0 litrelik motora sahip Impression paket, galeride 230.000 TL'den alıcısını bekliyor. Tabii ki bu nispeten insaflı bir fiyat. Donanım seviyesi arttıkça, açıklanan resmi fiyatlar ile galeri fiyatları arasındaki uçurum daha da derinleşmiş oluyor. Örnek vermek gerekirse 1.0 eTSI 110 PS DSG Style donanım paketine sahip bir Golf 8 346.000 TL'den satışa çıkmıştı. Bu bedel galeride ise 395.000 TL seviyesine kadar çıkıyor.