Volkswagen Tayron geliyor! Türkiye’de yok satar - Page 1

Volkswagen, Avrupa pazarından çektiği Tiguan modelinin yerine yeni bir C-SUV modeli sunmaya hazırlanıyor. Alman otomobil üreticisi, Tayron modelini Avrupa pazarında satışa sunacak. Tayron, Volkswagen'in Avrupa pazarında planlanan son içten yanmalı motora sahip aracı olacak ve 2024 yılında piyasaya sürülecek.

Volkswagen Tayron geliyor! Türkiye’de yok satar - Page 2

Volkswagen Tayron, şu anda Çin'de satışta olan bir model. Ancak Tayron'un Avrupa pazarındaki versiyonu, modelin Avrupa'da üretilen ilk versiyonları olacak.

Volkswagen Tayron geliyor! Türkiye’de yok satar - Page 3

Araç, Volkswagen'in MQB platformu üzerine inşa edilecek ve markanın Avrupa pazarındaki mevcut modelleriyle benzer bir tasarıma sahip olacak.

Volkswagen Tayron geliyor! Türkiye’de yok satar - Page 4

Volkswagen Tayron geliyor! Türkiye’de yok satar


Tayron, Volkswagen'in Avrupa pazarındaki son içten yanmalı motora sahip aracı olacak. Marka, gelecekte tüm Avrupa pazarında elektrikli araçlara odaklanmayı planlıyor.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.