TOGG'da deprem, tasarım ekibi lideri işten ayrıldı

TOGG'un tasarımlarına hayat veren ekibin başındaki isim olan Berkan Kaplan, TOGG macerasının son bulduğunu duyurdu. İşte detaylar.

TOGG'da deprem, tasarım ekibi lideri işten ayrıldı

TOGG'da yaprak dökümü başladı. Yerli ve milli otomobil üreticisinin tasarım ekibi lideri olan Berkan Kaplan, işten ayrıldığını duyurdu. 6 yıldır TOGG tasarımlarına yön veren ve hem T10X hem de T10F'in tasarımlarının oluşturulmasında önemli bir katkısı olan Kaplan, veda açıklamasını ise iş dünyasının sosyal medya platformu olan LınkedIn üzerinden yaptı. Berkan Kaplan tarafından paylaşılan açıklama aşağıdaki gibi.

TOGG'da deprem, tasarım ekibi lideri işten ayrıldı - Resim : 1

''Değerli Bağlantılarım,

2019 yılında katıldığım Togg ailesinden, bu ay itibarıyla ayrılıyorum. Geçtiğimiz 6 yıl boyunca, Türkiye'nin ilk yerli elektrikli araçları olan T10X ve T10F projelerinde, kurduğum yerli Tasarım Stüdyosuna liderlik etmek benim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Ekibimle birlikte yalnızca araç tasarımlarında değil; Trugo şarj üniteleri, uluslararası fuarlarda sergilenen kavramsal tasarımlar ve birçok başka projede de önemli başarılara imza attık.

Bugün, Togg ile ilgili projelerimde sona gelmiş bulunuyorum. Ancak geride bıraktığım yerden büyük başarılarla devam edileceğine olan inancım tam.
Bu süreçte her zaman yanımda olan ve birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığım Design Studio ekibime en içten teşekkürlerimi sunuyorum. T10X ve T10F’nin hayata geçmesini sağlayan, bu şirketi sıfırdan inşa eden ve büyük hayaller için hayatlarını değiştiren tüm çalışma arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler. Tasarım liderliği yolculuğumda bana rehberlik eden Murat Günak’a ve süreç boyunca bilgi ve tecrübelerini benimle paylaşan Pininfarina ekibine de ayrıca minnettarım.

Şimdi yeni projelerin, yeni yolculukların ve yeni heyecanların zamanı geldi.

Yakında yeni gelişmelerle yeniden görüşmek dileğiyle.

Saygılarımla''