1200 TL’lik oyun ücretsiz oluyor, bu fırsatı kaçırmayın! İşte tarih!

Son dönemde oyun fiyatları absürt derecede artmış durumda. Fakat ara sıra güncel oyunların ücretsiz bir hale gelmesi, oyun severler için emsalsiz fırsatlar ortaya koyuyor. İşte detaylar.

1200 TL’lik oyun ücretsiz oluyor, bu fırsatı kaçırmayın! İşte tarih!

Oyun sektöründeki fiyatlar hepimizin malumu. Özellikle de söz konusu Türkiye olduğunda oyun fiyatlarının oldukça absürt seviyelere yükseldiğini biliyoruz. Lakin bu durum önümüzdeki süreçte değişebilir.

Hali hazırda yeni çıkmış olan oyunların fiyatları 1200 TL ile 1400 TL arasında değişiyor. Yüksek paketleri aldığınızda ise ödemeniz gereken ücret zaman zaman 2000 TL’yi de aşıyor. Elbette bu fiyatlar zamanla düşüyor. Özellikle indirim dönemlerinde hayli cazip seviyelere düşüyor.

Yine de FIFA, Call of Duty, Assassins Creed gibi popüler seriler zaman geçse de değerlerinden pek bir şey kaybetmiyorlar. Örneğin FIFA 23 çıkalı uzun bir süre geçmesine karşın hala 1200 TL civarında fiyatlardan satılıyor.

1200 TL’lik oyun ücretsiz oluyor, bu fırsatı kaçırmayın! İşte tarih!

Neyse ki oyunları çok daha ucuza hatta bedavaya oynamamızı sağlayacak abonelik sistemleri de mevcut. Bunlardan birisi de Game Pass. Bilindiği üzere Game Pass hem PC’de hem de Xbox’ta mevcut.

GamePass’in aylık abonelik ücreti ise Ultimate versiyonda dahi 45 TL. İşin güzel yanı ise bu aboneliğe 200’e yakın oyunun dahil olması. En bombası ise bu aboneliğe 16 Mayıs itibariyle FIFA 23’ün de dahil edilecek olması. Böylece oyun severler 1200 TL’lik FIFA 23’ü eğer Game Pass abonesiyse oyunu bedavaya, değilse de 45 TL karşılığında bedavadan bir tık pahalı bir fiyata oynayabilecekler.