1999 çıkışlı ‘Metal Slug X’ iOS ve Android'e geldi!

SNK ve Hamster işbirliği ile 1999'da piyasaya sürülen klasik koşu ve silah oyunu ‘Metal Slug X’, artık iOS ve Android cihazlarda oynanabilir.

1999 çıkışlı  ‘Metal Slug X’ iOS ve Android'e geldi!

Bu nostaljik oyun, eski oyunseverlerin yanı sıra yeni nesil oyuncuların da ilgisini çekmeye hazır. Metal Slug X, dinamik oynanışı ve benzersiz tasarımı ile mobil oyun dünyasına heyecan katmaya geliyor.

Hamster ve SNK, mobil platformlar için ACA NeoGeo serisindeki yeni oyunları Metal Slug X ile karşımızda. Eğer son zamanlarda seriyi takip etmediyseniz, Hamster ve SNK işbirliğiyle Metal Slug 2, KOF 97 ve Fatal Fury Special gibi oyunlar iOS ve Android'de yerini aldı. Bu oyunların Shaun tarafından yapılan incelemelerini mutlaka okumalısınız. Metal Slug X, benim en sevdiğim klasik SNK oyunlarından biri ve şimdi Hamster'ın standart iyileştirmeleriyle mobil platformlarda yer alıyor. 1999 yılında piyasaya sürülen Metal Slug X, koş ve vur oyunu Metal Slug 2'nin yeniden düzenlenmiş bir versiyonu olup, yeni silahlar ve düşmanlar sunuyor. Metal Slug 2'den çok daha fazla hoşuma giden bu oyunun konsol sürümünden çıkan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

1999 çıkışlı ‘Metal Slug X’ iOS ve Android'e geldi!

Metal Slug X ACA NeoGeo'yu iOS için App Store ve Android için Google Play üzerinden satın alabilirsiniz. Mobil platformlardaki önceki sürümlerde olduğu gibi, bu oyun konsollardaki fiyatının yarısı olan 3.99 dolara satılıyor. Eğer bu oyun sizin için uygun olup olmadığından emin değilseniz, Shaun'un en iyi oyunlar listesinde önerdiği oyunlardan birini denemenizi tavsiye ederim. Daha önce Hamster tarafından yeniden yayınlanan bir SNK oyunu oynamadıysanız, Shaun'un mobildeki serinin en iyi 10 oyununu kapsayan makalesini buradan okuyabilirsiniz.

Shaun, iOS'ta ACA NeoGeo serisinin neredeyse tüm sürümlerini inceledi. Sengoku 2, Top Hunter Roddy & Cathy, Samurai Shodown IV, Alpha Mission II, Metal Slug 5, Shock Troopers, NAM-1975, ZED BLADE, PUZZLED, The King of Fighters 2002, Big Tournament Golf, King of the Monsters, Last Resort, Aero Fighters 2, Burning Fight, Robo Army, Mutation Nation, Twinkle Star Sprites, Aero Fighters 3, Prehistoric Isle 2, Sengoku 3, Samurai Shodown III, Ghost Pilots, Stakes Winner, Baseball Stars Professional, Top Players Golf, Ninja Combat, Riding Hero, Savage Reign ve The Super Spy gibi oyunların eski incelemelerini buradan gözden geçirebilirsiniz. Mobildeki serinin resmi web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. Sizin en sevdiğiniz son ACA NeoGeo sürümü hangisi ve yeni oyunu almayı düşünüyor musunuz?