Annapurna Interactive, Switch 2 kütüphanesine beş başlık ekliyor. Sayonara Wild Hearts ve Lorelei and the Laser Eyes bugün itibariyle Switch 2'de kullanılabilir. Her iki oyun 120Hz ve 4K iyileştirmeleriyle geliştirildi. Birinci oyun $13, ikinci oyun ise $25 fiyatıyla sunuluyor. Eğer bu oyunları orijinal Switch'te önceden satın aldıysanız, güncellemeler ücretsiz. Sayonara Wild Hearts ayrıca ilk kez Remix Arcade modunu da sunuyor; bu mod oynatmayı hızlandırıyor ve yüklemeleri kaldırarak yüksek skor peşinde koşmanızı sağlıyor.
Stray, siber punk kedili macera oyunu, 28 Mayıs'ta Switch 2'ye geliyor. Oyun 4K görseller, kare hızı iyileştirmesi ve uygun şekilde fare kontrolü sunacak. eShop'tan dijital olarak $30'a satın alınabilecek. Switch versiyonundan Switch 2'ye ücretsiz güncellenip güncellenemeyeceği henüz belirsiz.
Katamari yaratıcısı Keita Takahashi'nin geliştirdiği To a T, geçen yıl çıkışında Nintendo konsollarını atladı. Şimdi 11 Haziran'da Switch 2'ye geliyor (dijital, $20). Aynı ayın 23'ünde rahat anlatı oyunu Wanderstop hem Switch hem de Switch 2'ye ulaşıyor; eShop'ta $25 olacak ve fiziksel sürüm hakkında bilgi yok.
Annapurna Interactive, Switch 2 nesli boyunca uyarlamalarını sürdürüyor. People of Note bu ayın başında Switch 2'de lansman sırasında yayınlandı, Mixtape ise 7 Mayıs'ta Switch 2'ye ulaşacak.