2020 Bit Artık filminin ilk fragmanı yayınlandı!

2020 yılının kötü geçen olaylarını konu alan Netflix'in komedi filmi "Death to 2020" 27 Aralık'ta seyircilerle buluşacak.

2020 Bit Artık filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Netflix üzerinden 27 Aralık'ta yayınlanacak olan Türkçe ismi "2020 Bit Artık" filminin yaratıcısı ise Black Mirror'ın da yaratıcısı olan Charlie Brooker oluyor. 

Orijinal adı "Death to 2020" olan yapımım konusuysa 2020 yılının yaşanmış herkesin bitsin artık bu yıl dedirten olayları yer alıyor.

2020 Bit Artık yapımının ilk fragmanı yayınlandı!

Geçtiğimiz yılın son aylarında, Çin'de ortaya çıkan bir hastalık 2020 yılında neredeyse tüm dünyayı kapladı, bununla yetmezmiş gibi; Depremler, orman yangınları, ülkelerde yaşanan protestolar gibi birçok kötü durumla 2020 yılında yüzleşmiş olduk. 

Yaşanan tüm bu kötü durumlardan sonra, birçok kişi bitsin artık bu yıl demiştir. Netflix'te herkes gibi düşünmüş olacak ki, 2020 yılında yaşanmış olayları konu edinen yeni komedisi "2020 Bit Artık" yapımı 27 Aralık'ta seyircilerle buluşuyor. Filmin ilk fragmanıysa yayınlandı.

Komedi türünde ancak belgesel tadında olacak olan yapımın oyuncu kadrosunda ise  Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Cristin Milioti, Joe Keery, Leslie Jones, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman ve Samson Kayo gibi isimler bulunuyor. 

Geçtiğimiz ay film hakkında ilk duyuruyu yapan ünlü aktör Hugh Grant, yapımda 2020 yılının ne kadar kötü olduğunu tartışan bir tarihçiyi canlandıracağını söylemişti. Diğer oyuncuların ise hangi rolleri üstleneceği 27 Aralık tarihinde belli olacak.