2022 yılında PS4 alınır mı? PS5 şöyle beklesin!

PS5 çıkmış olmasına rağmen uygun fiyata güzel bir PS4 almak ne kadar mantıklı? Bu sorunun cevabını en ince ayrıntısına kadar vermeye çalıştık. İşte detaylar.

2022 yılında PS4 alınır mı? PS5 şöyle beklesin!

Malum yeni nesil konsollar satışa sunulalı hayli uzun süre geçti. Buna rağmen hala herhangi bir teknoloji mağazasına gidip kafanıza göre istediğiniz konsolu alamıyorsunuz. Çünkü stok yok.

Aslında tercihiniz Xbox ailesinden bir cihazsa herhangi bir sorun yok. Ya da Nintendo Switch almak gibi bir düşünceniz varsa rahatlıkla alabilirsiniz. Fakat istediğiniz, arzuladığınız yeni nesil bir PS5 ise o zaman bir hayli beklemeniz gerekebilir.

Bu durumun temel nedeni ise aradan geçen 1.5 yıla rağmen hala PS5 stoklarının tam olarak doygunluğa ulaşmamış olması. PS5 çıktığı günden bu yana yok satmaya devam ediyor. Görünen manzara, bir süre daha bu durumun bu şekilde devam edeceği yönünde.

Hali hazırda dünya genelinde büyük bir çip krizi mevcut. Bu çip krizinden de en çok etkilenenler konsol üreticileri oldu. Dolayısıyla çip krizi bitmeden PS5'in normal bir satış rutinine girmesi olası görünmüyor.

Peki gelelim en önemli soruya. 2022 yılında PS5 yerine PS4 almak mantıklı mı? Bu sorunun cevabını hazırladığımız video içerikte detaylı bir şekilde vermeye çabaladık.

2022 yılında PS4 alınır mı? PS5 şöyle beklesin!

Eğer video ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa alt kısımda yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Elbette PS4 yerine Microsoft konsollarına da şans vermek isteyebilirsiniz. Çünkü o tarafta gücünü inkar edemeyeceğimiz bir Game Pass faktörü bulunuyor. Elbette tercih sizlerin.