2500 TL'ye satılan GM 21 Pro ve Redmi 9T karşı karşıya! Hangisi daha iyi?

Türkiye'de üretilen iki model GM 21 Pro ve Xiaomi Redmi 9T modellerini karşılaştırdık! Peki kazanan kim oldu?

2500 TL'ye satılan GM 21 Pro ve Redmi 9T karşı karşıya! Hangisi daha iyi?

Uzun süredir ara verdiğimiz karşılaştırma videolarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu seferki konuklarımız hayli özel diyebiliriz. Çünkü ikisi de Türkiye'de üretilmiş olan yerli modeller.

Zaten General Mobile biliyoruz. Uzun süredir Türkiye'de üretim yapan yerli bir firma. Gerçi artık eskisi kadar çok telefon üretmedikleri de inkar edilemez bir gerçek.

General Mobile geçtiğimiz günlerde GM 21 Pro modelini satışa sunmuştu. Biz de bu modelin incelemesini takipçilerimizle paylaşmıştık. Şimdi ise General Mobile GM 21 Pro'yu Türkiye'deki en güçlü rakibi Xiaomi imzası taşıyan Redmi 9T ile karşılaştırıyoruz.

Bildiğiniz üzere Xiaomi de kısa süre önce ülkemizde üretim yapmaya başladı. Nitekim ülkemizde üretilen Xiaomi modellerinden birisi de Redmi 9T modeliydi.

Redmi 9T 2500 ile 2600 TL arasında bir fiyattan satılıyor. Dolayısıyla aynı fiyattan satılan GM 21 Pro ile direkt olarak rakip olduklarını söyleyebiliriz. Peki bu iki telefondan 2500 TL'yi daha çok hak eden hangi model?

Bu karşılaştırmamızda iki telefonun hızını, kameralarını ve görünümlerini karşılaştırdık.

2500 TL'ye satılan GM 21 Pro ve Redmi 9T karşı karşıya! Hangisi daha iyi?

Eğer kafanıza takılan sorular olursa alt kısımdan bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Peki sizce karşılaştırmanın kazananı kim? GM 21 Pro mu yoksa Redmi 9T mi? Yorumlarınız bizler için önemli. Seçtiğiniz telefonun artı yönlerini yazarsanız diğer okurlarımız için de iyi bir rehber olacaktır. Eğer karşılaştırmamızı istediğiniz farklı modeller varsa bunları da bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz.