5000 TL altı akıllı telefonları listeledik: Çabuk fiyatlar artmadan!

Bu haberimizde sizler için 5000 TL altı akıllı telefon modellerini listeledik. Fiyatlar artmadan alınabilecek son modeller olduğunu unutmayın. İşte detaylar.

5000 TL altı akıllı telefonları listeledik: Çabuk fiyatlar artmadan!

Son zamanlarda uygun fiyatlı akıllı telefonlara olan ilginin fazla olduğunu biliyoruz. Özellikle dolar kurunun artmasından sonra akıllı telefon fiyatları yükseldi. geçtiğimiz yıllarda orta segment akıllı telefon modelleri 2000-3000 TL'lik bir fiyat etiketi ile satışa sunulurken, şuanda ise 7000-8000 TL'lere kadar yükselmiş durumda. Bu yüzden çoğu kullanıcı uygun fiyatlı akıllı telefon ihtiyacı duydu.

Genellikle Çinli üreticilerin uygun fiyatlı akıllı telefonlar ile karşımıza çıktığını biliyoruz. Bu listemizde ise 5000 TL altı akıllı telefonları sizlerle paylaştık. Bu telefonları seçerken farklı özelliklerini değerlendirdik. Bazı modellerin güçlü bir işlemciye sahip olduğunu, bazılarının ise kamera tarafında iyi olduğunu belirtelim. Genel olarak 5000 TL civarında satılan akıllı telefonların hala günlük işleri rahatlıkla halletmemiz için işe yarayan modeller olduğunu söyleyebiliriz. İşte 5000 TL altına tercih edilebilecek en iyi modeller.

1- Samsung Galaxy M52 5G - 5000 TL
2- POCO X3 NFC - 4900 TL
3- Redmi Note 10S - 4400 TL
4- Redmi Note 9 Pro - 4800 TL
5- Xiaomi Mi 9T- 4300 TL

Bu modellerin fiyatının, videonun yayınlandığı tarihte bu seviyelerde olduğunu, önümüzdeki dönemlerde bu fiyatların değişebileceğini unutmayın. Önümüzdeki haftalarda farklı listeler ile karşınıza çıkmaya devam edeceğiz. Eğer uygun fiyatlı fiyat performans odaklı akıllı telefonlara eklemek istedikleriniz varsa, yorum kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın. Biz de söz konusu model hakkında düşüncelerimizi paylaşalım. Daha fazla listeden haberdar olabilmek için bizi takip etmeyi unutmayın.