5000 TL altı telefonlar: En güçlülerini seçtik!

5000 TL altı telefonlar listemizde sizler için ülkemizde satışa sunulan ve son zamanlarda fiyatı düşen akıllı telefonları listeledik. İşte fiyatlar artmadan alınabilecek en güçlü modeller.

Son zamanlarda uygun fiyatlı akıllı telefon modellerine olan ilgi bir hayli arttı. Bunun en temel sebebinin ise ülkemizde artmakta olan dolar kuru ve vergiler. Geçtiğimiz yıllarda 5.000 TL civarında orta segment, hatta orta segmentin üst basamaklarına hitap ettiğini söyleyebileceğimiz güçlü modeller satışa sunuluyordu. Fakat dünyayı da kasıp kavuran çip krizi sebebiyle artık 5.000 TL'ye yalnızca giriş seviyesi akıllı telefonlar alınabiliyor. Hatta bazı markaların giriş seviyesi modellerini alabilmek bile hayal oldu. Biz ise bu listemizde sizler için 5.000 TL'ye satın alabileceğiniz en güçlü modelleri listeledik. Genel olarak her markanın en çok sevilen modellerine yer vermeyi tercih ettik. Fakat bazı markaları yine de es geçmiş olabiliriz. Genellikle Çin menşeli markaların uygun fiyatlı modellerinin daha çok olduğunu belirtelim. Yani Xiaomi başta olmak üzere Infinix, Tecno gibi markaların daha çok öne çıktığını söyleyebiliriz. İşte 5.000 TL altı satın alabileceğiniz en güçlü 5 telefon.

5000 TL altı telefonlar: En güçlülerini seçtik!

Listemizin ilk sırasında Redmi 9T yer alıyor. Söz konusu modelin 6000 mAh bataryasının önemli bir avantajı olduğunu söyleyebiliriz. Bununla beraber 4 GB RAM ve 128 GB'lık dahili depolama alanına da sahip olan model ortalama olarak 4.800 TL'lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor

Listemizin devamında ise incelediğimiz modeller de yer alıyor. Eğer 5.000 TL altına satın alabileceğiniz en güçlü modelleri öğrenmek istiyorsanız YouTube kanalımızdan videoyu izleyebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde farklı liste videoları ile karşınıza çıkmaya devam edeceğiz. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.