Yazılım

LG G5 vs Galaxy S7 vs iPhone 6s: Görselli arayüz karşılaştırması

LG G5 (LG UX) vs Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) vs Apple iPhone 6s (iOS 9): Görselli arayüz karşılaştırması

Bir akıllı telefonun tasarımı ve yapı kalitesi tartışmasız önemlidir. Hiç kimse çirken ve kolay hasar gören bir telefonu istemez. Ama her birimin kalbinde tam anlamıyla kullanıcı deneyimi bulunuyor. Ürünün arayüzü üreticinin vizyonunu tamamlıyor. Tasarımı ve kalitesi ne kadar mükemmel olursa olsun bir akıllı telefonun arayüzü kullanıcıya sıkıntı oluyorsa o telefon hiçbir şey ifade etmiyor.

İlginizi çekebilir>>>

Neyseki yüksek özellikli amiral gemisi akıllı telefonların mükemmel arayüzleri var ve kullanıcılarına çok iyi bir deneyim yaşatıyorlar.  Apple iPhone 6S, Samsung Galaxy S7 ve LG G5 de bunlardan biri.

Bu telefonlar güzel tasarım, iyi kalite ve yüksek donanımın yanı sıra arayüzü ile kullanıcılara kolay ve mükemmel bir deneyim yaşatıyorlar. LG UX Samsung, TouchWiz ve Apple iOS 9, grafik tasarımı ve organizasyon açısından olduğu gibi işlevsellik anlamından da farklılıklar sunuyor.

Eğer her üç arayüzdeki farklılıkları merak ediyorsanız, aşağıda ve sonraki sayfalarımızda arayüz ekran görüntülerini yan yana inceleyebilirsiniz.

1. Kilit ekranı
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459347930_01.jpg

2. Ana ekranlar
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459348111_02.jpg


3. Uygulamalar
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459348122_03.jpg


4. Ekranı düzenleme ve Spotlight
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459348133_04.jpg

5. Hava durumu uygulamalar
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459348150_05.jpg


6. Bildirimler
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459348173_06.jpg


7. Çevirici
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459348183_07.jpg

8. Mesajlaşma
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459348194_08.jpg


9. Galeri
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459348293_09.jpg


10. Kamera
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459348325_10.jpg

11. Dünya Saati
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459348538_11.jpg

12. Hesap makinesi
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459348569_12.jpg


13. Ayarlar
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459348634_13.jpg



14. Sağlık uygulamaları
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459348591_14.jpg


15. Müzik uygulamaları
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459349557_15.jpg



16. Takvim uygulamaları
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459348658_16.jpg


17. Görev anahtarlama
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459349579_17.jpg


18. Notlar
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459349606_18.jpg


19. Widget'lar
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459349620_19.jpg


20.
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)
1459349634_20.jpg


21. Güç kapalı
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459349666_21.jpg

Yorumlar
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.