Slack büyük bir başarıya imza attı

On yıl önce hayatımıza giren Slack, iş dünyasında iletişimi kökten değiştirerek, ekipler arasındaki işbirliğini ve verimliliği artırdı. Bugün geldiği noktada, Slack sadece bir mesajlaşma uygulaması olmanın ötesine geçerek, iş süreçlerini ve takım dinamiklerini yeniden şekillendirdi.

Slack büyük bir başarıya imza attı

Slack, iş dünyasındaki iletişim biçimini kökten değiştirerek, günlük milyonlarca insanın bir araya gelip sohbet ettiği, dosya paylaştığı ve iş arkadaşları ya da arkadaş gruplarıyla dedikodu yaptığı düzenli bir platform haline geldi. Slack, bu serbest akışlı etkileşim tarzını icat etmese de, ana akıma taşıyarak çevrimiçi iletişim şeklimizi iyisiyle kötüsüyle değiştirdi. Bir yandan bizi birbirimize daha da yakınlaştırıp küresel iş birliğini mümkün kıldı, ancak diğer yandan da sohbetlerin her an, her yerde bizi takip etmesine neden oldu... Mesela saat 10'da patronunuzun size özel mesaj gönderdiğine dair bir bildirim aldığınızda.

Slack Hakkında bilmeniz gerekenler

Slack, ekiplerin ve organizasyonların etkili bir şekilde iletişim kurmalarını sağlayan popüler bir mesajlaşma ve işbirliği platformudur. 2013 yılında Stewart Butterfield tarafından kurulan Slack, kullanıcıların metin, görsel ve video gibi çeşitli formatlardaki dosyaları paylaşmalarına, ayrıca özel mesajlar ve açık kanallar aracılığıyla birbirleriyle sohbet etmelerine olanak tanır.

Slack, aynı zamanda üçüncü taraf uygulamalar ve hizmetlerle entegrasyon sunarak, kullanıcıların çalışma akışlarını tek bir platform üzerinden yönetmelerine imkan verir. Bu özellikler, Slack'i özellikle uzaktan çalışma ve ekip işbirliği için vazgeçilmez bir araç haline getirmiştir. Slack, Salesforce tarafından 2021 yılında satın alınmıştır. Özellikle son 3-4 yıldır ülkemizde oldukça popüler hale gelen bu uygulamayı sizde iş yerinde ücretsiz ve ücretli olarak kullanabilirsiniz.

Aşağıda uygulamanın ücretsiz ve ücretli versiyonları arasındaki farkları görebileceğiniz bir fiyatlandırma tablosu mevcut.