Ekşi Sözlük ve İnci Sözlük hacklendi, detaylar haberimizde!

Hackerlar Peygamber efendimize yapılan çirkin saldırılara dur dedi, tokat sert geldi!

Ekşi Sözlük ve İnci Sözlük hacklendi, detaylar haberimizde!

Bünyesinde barındırdığı yorumlarla dönem dönem Türkiye'nin gündemine oturan sözlük grupları geçtiğimiz dakikalarda yeni bir saldırıya maruz kaldı. Son zamanlarda Hz. Muhammed (S.A.V) aleyhinde yapılan hakaret içerikli yorumlarla gündemden düşmeyen sözlük ve kişiler hackerlardan nasibini aldı.

İslam dinini ve son peygamberimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V) atılan ağza alınamayaca ağır ithamlar içeren birbirinden iğrenç yorumlara türk hackerlardan ilk tokat sert geldi. İnci Sözlük ve Ekşi Sözlük'e başlayan saldırılar ilerleyen dakikalarda diğer sözlük gruplarının ele alınmasıyla devam etti. 

Uludağ Sözlük ve Halk TV ile devam eden saldırılar medyaya dakikalar sonra bomba gibi düştü. Hack edilen sözlük ve grupların ana sayfalarına bir giriş yazısı bırakılırken, "küfür" ifadelerinin olmaması büyük dikkat çekti. Sitenin girişinde site sahibi ve kullanıcılara mesaj bırakılırken "Site sahibi arkadaşa dostça tavsiye: Ne olursan ol bu yazılanların önüne geçmek elinde iken sessiz kalma, ölmedik sadece uzaktayız" ifadeleri kullanıldı.

1375031470_84399834.jpg

Hoşgörü: Başkalarını eylem ve yargılarında serbest bırakma, kendi görüşümüze ve çoğunluğun görüş biçimine aykırı düşen görüşlere sabırla, hem de yan tutmadan katlanma demektir. "
 
"Hz. Muhammed adına açılan ve hakaret içeren mesajlarınızı unutmadık. Utanmazmısınız ki bizim adını bile ağzımıza alırken haya ettiğimiz o peygambere hakaret etmeye. İçinizde küfrü fazlası ile hak etmiş olanlar olmasına rağmen küfür etmeyeceğim çünkü ben sizin o hakaret ettiğiniz peygamberin bize bildirdiği Allah'tan korkarım. Site sahibi arkadaşa dostça tavsiye: Ne olursan ol bu yazılanların önüne geçmek elinde iken sessiz kalma, ölmedik sadece uzaktayız"