Haftanın en iyi yeni uygulamaları (iOS ve Android)

Bu hafta kullanıma sunulan, en iyi uygulamaları sizler için derledik.

Haftanın en iyi yeni uygulamaları (iOS ve Android)

Google Play'de veya App Store'da bulunan uygulamalardan sıkıldıysanız, bu haberimize bayılacaksınız. Sizler için 23-29 Ağustos tarihleri arasında uygulama mağazalarında kullanıma sunulan, en iyi yeni Android ve iOS uygulamalarını derledik. İşte o uygulamalar:

iOS İçin

Alively

1472490141_alively.jpg

Fotoğraf paylaşım uygulaması olan Alively, fotoğraflarınızı sadece sizin belirlediğiniz kişilerin görmesini mümkün kılıyor. Yani bu uygulamayı kullanmak istiyorsanız tanıdığınız kişilerin de uygulamayı kullandığından emin olmanız gerekiyor.

Alively




HelloMind

1472490150_hellomind.jpg

Bir çeşit meditasyon uygulaması olan HelloMind, kullanıcısına istediği şeyi başarması konusunda yardımcı oluyor. Uygulamanın geliştiricisi, HelloMind kullanıcılarının uykusuzluk sorununu çözülebildiğini, kilo verilebildiğini, özgüven kazanılabildiğini ve hatta sigarayı bırakabildiğini iddia ediyor.

HelloMind




noScroll

1472490158_noscroll.jpg

Özel fotoğraflarınızın sadece size görünmesini sağlayan noScroll, galeride bulunan fotoğrafları gizliyor ve TouchID üzerinden doğrulama yapılana kadar gizli fotoğrafların görülmesine izin vermiyor. Eğer akıllı telefonunuzda özel fotoğraflarınız varsa ve cihazınızı başka birisiyle paylaşacaksanız, bu uygulamayı kullanmak işinize yarayabilir.

noScroll




Logo Maker

1472490171_logo-maker.jpg

İsminden de anlaşılabildiği gibi logo tasarlamak adına kullanılan bu mobil uygulama, tamamen kendine özel olan birçok şekle ve efekte sahip. Logo Maker geliştiricisi, uygulamayı kullanarak profesyonel işler yapılabildiğini de iddia ediyor.

Logo Maker




Pattern

1472490180_pattern.jpg

Tasarımcıların kullanması için geliştirilen Pattern, sadece el hareketlerinizle şekiller yapabilmenizi ve şekilleri kontrol edebilmenizi mümkün kılıyor.

Pattern




Clean Text

1472490188_clean-text.jpg

Clean Text, metin düzenine önem veren ve sıklıkla düzenleme yapan kişilerin kullanacağı türden bir uygulama. Uygulamayı kullanarak işaretlediğiniz metindeki fazladan boşluklardan kurtulabilir, boş satırları silebilir, paragraf başları için boşluk bırakabilir ve hatta metne eklemeler yapabilirsiniz.

Clean Text




Background Blur

1472490198_background-blur.jpg

Fotoğraf düzenleme uygulaması olan Background Blur, fotoğraflarınıza bulanıklık efekti eklemenizi ve fotoğraftaki renkleri yeniden düzenlemenizi sağlıyor. Eğer uygulamayı beğenirseniz, uygulama içerisinden ücretli versiyonu da satın alabilirsiniz.

Background Blur




Android İçin

smartWake

1472490206_smartwake.jpg

Akıllı telefonunuzu kilit ekranındayken kontrol etmenizi sağlayan smartWake, cihazınızın ekran ışığını sadece bir hareketle açabilmenizi mümkün kılıyor. Uygulama, cihazınıza bildirim geldiği takdirde ekran ışığını açmak için de ayarlanabiliyor (bazı Android telefonlar bu özelliğe sahip değil).




Navbar Apps

1472490213_navbar-apps.jpg

Navbar Apps, akıllı telefonunuzun navbar'ını (en altta bulunan 3 tuş) ayarlamanızı sağlıyor.

Navbar Apps




Funimate

1472490227_funimate.jpg

Hem video düzenleme uygulaması, hem de video paylaşım uygulaması olan Funimate, eşsiz efektleri ve özellikleriyle videolarınızı düzenlemenizi ve bu videoları diğer Funimate kullanıcılarıyla paylaşmanızı sağlıyor.

Funimate




WallRey

1472490234_wallrey.jpg

Sürekli olarak duvar kağıdını değiştiren kullanıcılar için geliştirilmiş olan WallRey, kullanıcılarına yüksek kaliteli yüzlerce duvar kağıdı sunuyor. Ayrıca uygulamaya her gün yeni duvar kağıtları ekleniyor.

WallRey




Edge Glow for Note 7

1472490243_edge-glow-for-note-7.jpg

İsminden de anlayabildiğiniz gibi sadece kavisli ekrana sahip olan akıllı telefonlarda kullanılabilen uygulama, Galaxy Note 7 ve Galaxy S7 gibi cihazların ekran kenarlarına parlama efekti ekliyor.

Edge Glow for Note 7




Conscient

1472490251_conscient.jpg

Google'ın geliştirdiği Awareness API'ı kullanan uygulama, kullanıcısının yaptığı şeylere göre uygulamaları otomatik olarak başlatıyor. Örneğin koştuğunuz sırada akıllı telefonunuza kulaklığınızı taktınız. Uygulama, sıradaki işleminizi algılıyor ve otomatik olarak müzik çaları başlatıyor.

Conscient