HTC’den futbol tutkunlarına özel bir akıllı telefon tasarımı

UEFA Şampiyonlar Ligi Sponsoru HTC, HTC One (M8)’in UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası baskılı modeliyle, yeni sezon heyecanını futbol tutkunlarıyla paylaşıyor.

HTC’den futbol tutkunlarına özel bir akıllı telefon tasarımı

Mobil inovasyon ve tasarımda dünya lideri HTC, eşsiz metal gövdesine UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası işlenmiş sınırlı sayıda üretilen HTC One (M8)’i piyasaya sunuyor. HTC, futbolseverler için yaptığı bu jestle Berlin’deki 2015 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için başlayan mücadeleyi şimdiden kutluyor.

HTC’nin amiral gemisi HTC One (M8)’in tasarımı üzerinde yaratıcı bir değişiklik içeren yeni “UEFA Champions League” Akıllı Telefon serisinde, ikonik UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, ödüllü HTC One’ın (M8) üzerine titizlikle işlendi. Tek parça alüminyumdan üretilen “UEFA Champions League Collector’s Edition” akıllı telefon tasarımına gösterilen titizliği gözler önüne seriyor. HTC One (M8)’in bu versiyonu, hem yeşil sahalarda hem de akıllı telefonlarında performans konusundaki tutkularını paylaşan futbol severlere hitap ediyor.

 1410871313_htcuefa-phoneside1.jpg

Canlı, yüksek çözünürlüklü 5 inçlik ekranı ve en gergin maçlara veya enerjik gol kutlamalarına dayanabilen, saf, fırçalanmış alüminyum arka kısma sahip sofistike metal gövdesi ile UEFA Şampiyonlar Ligi’ne adanan HTC One (M8)’in bu versiyonu, aynı zamanda futbol tutkusunu yaşayan herkesin sahip olması gereken özel bir koleksiyon objesi olacak.

 1410871337_htcuefa-phoneclose-up.jpg

HTC’nin futbola özel uygulaması HTC Football Feed, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi boyunca her maçtan haber, UEFA’nın sağladığı ve dakikası dakikasına güncellenen istatistikler, yorumlar ve özel deneyimlerin bir bileşimini sunan eşsiz bir Android uygulaması. Uygulama, Google Play üzerinden indirilebiliyor.

1410871348_htcuefa-phoneback1.jpg 

UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası işlenmiş sınırlı sayıda üretilen HTC One’ın (M8) konum ve hareketi tespit etmesini sağlayan Motion Launch™, zengin tonlara ve inanılmaz görüntüleme yeteneklerine sahip benzersiz ses yaratan HTC BoomSound™ gibi özellikleri ile, taraftarların sevdikleri sporun sunduğu deneyimi geliştirerek, bu sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi’nde vazgeçilmez bir refakatçi olacak.  Ayrıca, HTC’nin her türlü ışık koşulunda nefes kesen görüntüler yakalamanıza imkan veren UltraPixel™ sensörüne sahip yeni Duo Camera özelliği ile futbol severler kesinlikle aksiyon dolu bir anı kaçırmak zorunda kalmayacak.