HTC One Mini sızdırıldı!

Uzun süredir HTC M4 olarak adlandırılan telefonun HTC One Mini adında çıkış yapacağı bildirildi.

HTC One Mini sızdırıldı!

HTC One gerek tasarımı ve gerek sahip olduğu üst sınıf teknik özellikleriyle halihazırda en iyi telefon olarak gösteriliyor. HTC’nin ilk aşamada 5 milyon satış beklediği telefon 7 Mayıs itibariyle ülkemizde satışa sunulacak.

Tayvanlı üreticinin asıl sürprizi ise HTC One Mini olacak. Twitter’ın en güvenilir kaynaklarından biri olan evleaks telefona ait görüntüyü kamuoyuna sundu. Uzun süredir hakkında detaylar duyduğumuz HTC M4 adlı telefonun HTC One Mini olduğu anlaşıldı.
1367417956_htc-m4.jpg

Telefonun teknik özelliklerini sıralayacak olursak; 4.3-iinç boyutunda HD çözünürlüklü ekran, Qualcomm cephesinde çift çekirdekli işlemci, 16GB depolama birimi, ultrapiksel kamera, alüminyum alaşımlı kasa, 2GB RAM, Android 4.2.2, Sense 5, Beats Audio ses çıkışı ve stereo hoparlörler.

Tasarım anlamında HTC One’dan farklılık sunmayan telefonun sadece arka bölümünde kamera ve LED flaşın yerleştirilmesi ayırt edici bir fark olarak gösterilebilir. Bununda dışında ön bölümde yer alan hoparlörler, kapasitif tuşlar ve sensörlerin de aynı bölgede konumlandırıldığı görülüyor. Telefonun haziran ayında satışa sunulması bekleniyor.