HTC'den yeni bir pazarlama hamlesi!

Şirket, HTC One satışlarını arttırmak adına dev merkezlerde "HTC One Showroom" bölümleri oluşturacak.

HTC'den yeni bir pazarlama hamlesi!

One modelinde yaşanan ultrapiksel kamera modülü sıkıntısı telefonun yaklaşık 1 ay kadar gecikmesine sebep olurken, söz konusu gelişme Tayvanlı üreticinin yılın ilk çeyreğinde hiçte iç açıcı olmayan mali sonuçlar elde etmesine sebep oldu. Telefon nisan ayı içerisinde birçok ülkede satışa sunulacak ve bu pazarların biri de Amerika olacak. Şirket bir zamanlar pazarda öncü markayken, pazarlama ve reklam noktasında yaşanan başarısızlıklar satışların büyük oranda düşmesine yol açtı.
1365485958_htc-one-3v3.jpg

Tayvanlı üreticinin UEFA ile yaptığı anlaşma neticesinde önemli bir pazarlama stratejisi gerçekleştirirken, şimdiler de ise tüketici bilincini arttırmak adına yeni bir pazarlama kampanyası başlatılıyor. Öncelikle Amerika’daki popüler alışveriş merkezlerine "HTC One Showroom" bölümleri açılacak. Bu noktalarda tüketicinin telefonu daha yakından tanıması sağlanacak ve çalışanlar tarafından One’a ait detaylar aktarılacak.

Sunulan açıklamaların yanı sıra Showroom’larda eğlenceli aktiviteler yapılacak. Böylece tüketicinin dikkati telefona daha fazla odaklanacak. HTC One’ın nisan ayı içerisinde birçok ülkede satışa sunulmasıyla daha iyi ekonomik veriler elde etmeyi hedefleyen şirketin, yılın ikinci yarısında nasıl bir tablo karşımıza çıkaracağı merak konusu.