SurGATE Labs yurtdışına açılıyor!

Türkiye pazarında 8 senedir geliştirdiği teknolojilerle global rakipleriyle yarışan SurGATE Labs yönetimi rotayı yurtdışına çevirdi.

SurGATE Labs yurtdışına açılıyor!

2006 yılından beri %100 yerli Ar-Ge ile “Mesajlaşma ve Mesajlaşma Güvenliği Çözümleri” ürünlerini pazara sunan SurGATE Labs yeni ürünü SurGATE OutlookDAV Client yurtdışından yoğun talep gördü. Türkiye pazarında 8 senedir geliştirdiği teknolojilerle global rakipleriyle yarışan SurGATE Labs yönetimi rotayı yurtdışına çevirdi.

2014 hedefleri arasında %100 Türk mühendislerinin geliştirdiği yerli ürünleri ile global pazarda isminden söz ettirebilen bir marka yapmayı hedefleyen SurGATE Labs ekibi global pazarda eksikliğini fark ettiği SurGATE OutlookDAV ile yurtdışına hızlı bir giriş yaptı.

1391509294_img20140204111430.jpg

SurGATE Labs firması alternatif e-posta sunucularını tercih eden kullanıcılar için Outlook üzerinde takvim ve kişi paylaşımına imkan veren OutlookDAV yazılımını geliştirdi. Performans, güvenlik ve fiyat kriterlerinden dolayı MS Microsoft Exchange sunucusunu tercih etmeyen kullanıcılar ortak takvim ve kişiler özelliğini kullanamamaktadır. SurGATE OutlookDAV sayesinde MS Exchange olmadan da harici bir takvim ve kişiler sunucusundan bilgileri Outlook ile eşleştirmektedir.  

SurGATE OutlookDAV yazılımı dünyada marka bağımsız takvim paylaşımı destekleyen üç istemci programından birisidir. SurGATE Labs firması bu ürünle global pazara açılmıştır. Daha hiç bir reklam yapmadığı ilk andan beri başta Almanya, Hollanda, Amerika olmak üzere birçok ülkeden www.outlookdav.com adresi üzerinden online sipariş almaktadır. Kullanım kolaylığı ve görselliği ile kullanıcıların büyük ilgisini gören SurGATE OutlookDAV yazılımı yüzbinlerce e-posta müşterisi olan bir kaç önemli Avrupa firması ile iş ortaklığı için görüşmelerde yapmaktadır.