Aşkınıza hediyeler MediaMarkt'ta!

Sevgililer Günü için aşkınıza alabileceğiniz en güzel hediyeler MediaMarkt mağazalarında sizleri bekliyor.

Sevgililer Günü'ne çok az kala en güzel hediye arayışları halen devam ediyor. Görmeden yapamıyorum dediğiniz aşkınıza akıllı telefon, Her anı güzelleştiren aşkınıza akıllı saat, Hep yanında olmak istediğiniz aşkınıza oyun konsolu ve daha binlerce hediye bu Sevgililer Günü’nde de elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta!

14 Şubat 2022 tarihine kadar sürecek olan özel kampanyada her türlü beklentiye uygun hediyeleri bulmak mümkün.

Sevdiğinizi mutlu edecek hediye önerilerimizden biri akıllı televizyon. Grundig TV- GRUNDIG 55 GFU 7900 A 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Grundig TV gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.

Teknoloji tutkunu sevdiğiniz için bir diğer hediye önerimiz ise Logitech Klavye- LOGITECH K380 Multi-Device Bluetooth. Kablosuz bu klavye özellikle kadınların gönlünü fethedecek bir tasarıma sahip.

Hem kadınlar hem de erkekler için hediye olarak verilebilecek bir diğer ürün ise Samsung Note 20. Bu gelişmiş özelliklere sahip olan cep telefonu kutusundan kalem ile çıkması ile biliniyor.

Uygun fiyatlı bir akıllı telefon arayanlara önerebileceğimiz Sevgililer Günü hediyesi ise Tecno Spark 7. Bu telefon modelinin farklı renk seçenekleri bulunuyor.

Yine bir diğer telefon önerimiz ise Oppo A16. Bu model de bükçe dostu fiyatı ve günlük ihtiyaçları görebilecek özellikleri ile dikkat çeken bir model.

Bir diğer hediye önerimiz ise Samsung Galaxy Watch. bu akıllı saate alanlara Kordon Hediyesi de veriliyor.

Kampanyanın detaylarını burada yer alan internet sayfasında görebilirsiniz.

Yılbaşının en güzel hediyeleri MediaMarkt'ta!
Yılbaşında en güzel hediyeler MediaMarkt'ta!
Poco F6 Pro’nun çıkış tarihi netleşmiş olabilir
Sonraki Haber