Bu akıllı bileklikler bedavadan biraz pahalı! 60 TL'nin altına bile var.

En uygun fiyata alınabilecek akıllı bileklikleri sizler için listeledik! Bu fiyatların altına akıllı bileklik bulmak, samanlıkta iğne bulmaktan bile zor olsa gerek!

Eğer giyilebilir teknolojik cihazları seven biriyseniz, ancak günümüzün fiyatları bütçenizi aştığı için bu ürünleri alıp kullanmayı 'bir gün alırım elbet' düşüncesi ile erteliyorsanız, bu içeriğimiz fikrinizi değiştirebilir.

Ancak içeriğimizde yer alan modellere göz atmadan önce şunu belirtmeliyiz ki; listemizde yer alan akıllı bileklikleri, amiral gemisi niteliğindeki modellerle kıyaslamak pek doğru olmaz. Daha çok giriş seviyesi ve orta segment akıllı bileklik modellerinden oluşmakta. Eğer akıllık bileklikten yana yüksek beklentilere sahip değilseniz listemizde yer alan modelleri düşünebilirsiniz.

Belirtmiş olduğumuz fiyatlar ise, internet üzerinde yer alan farklı mağazaların satış fiyatları olduğundan, farklılıklar gösterebilir. Biz listemizi en düşük fiyatları baz alarak oluşturduk. Listemizdeki modeller için, deyim yerindeyse sudan ucuz diyebiliriz, zira listemizde 60 TL'nin altında dahi akıllı bileklik modeli mevcut.

İşte bahsettiğimiz uygun fiyatlı akıllı bileklikler!

Popüler Haberler