Huawei Watch Fit 2 ile rakip tanımayacaksınız!

Huawei'nin yeni Watch Fit 2 modelini sizler için derinlemesine denedik. Eğer sizde giyilebilir teknoloji konusunda meraklıysanız bu haberimizi seveceksiniz.

Giyilebilir teknoloji konusunda rakiplerine fark atan Huawei, Watch Fit 2 modelinin yenilenen tasarımı ve özellikleriyle akıllı saat kategorisine bir yenisini daha ekledi. Huawei'nin, bu yeni saatiyle kullanıcılara bir önceki saatleri gibi güzel bir deneyim yaşatacağına eminiz. Biz de Teknolojioku olarak bu saati sizler için test etme fırsatı bulduk.

Huawei Watch Fit 2 akıllı saatinin derinlemesine inceledik. Ultra dar çerçevesiyle mükemmel bir şekilde tasarlanmış 1,74 inç AMOLED ekrana sahip Huawei Watch Fit 2, bileğinizdeki güç olarak ihtiyacınız olan her şeyi size sunuyor. Farklı spor antrenmanlarından gelen aramaları yanıtlamaya kadar aklınıza gelebilecek her şeyi en pratik şekilde yapabilmeniz için özel olarak tasarlanmış.

Huawei Wacht Fit 2 genel görünüm

Huawei'nin giyilebilir teknoloji ürünlerinden birini deneyimleme şansınız olduysa çok şanslısınız. İnce ve şık tasarımının bileğe güzelce oturmasıyla çevrenizi kıskandıracak bir etki yarattığını söyleyebiliriz.

İnce çerçeveleri ve geniş ekranıyla uygulamalar arası geçişlerde kolaylık sağladığını söylemek mümkün. Yan tarafta düz formda, gizlenmiş şekilde bulunan düğmesi sayesinde ise ana menüye girip uygulamalara ulaşabiliyorsunuz. 3 farklı kordon seçeneği ve rengi karşımıza çıkıyor. Biz incelememizde Huawei Wacht Fit 2 Elegant Edition kullandık. Metal yapısıyla oldukça minimalist ve şık duran bu saatin güçlü mıknatısları sayesinde bileğinize kolayca takabiliyorsunuz. Kelimenin tam anlamıyla modaya, spora, bileğinize hatta yaşantınıza uyum sağlayacak Active Edition ve Clasic Edition'ı unutmamak gerek.

Huawei watch fit 2 genel özellikler

Akıllı saatin, 1.74 inçlik 336 x 480 piksel AMOLED ekranı bulunuyor. Burada altı çizilmesi gereken nokta ise bir önceki modellere nazaran %18,6 lik daha geniş bir ekrana sahip olduğu. Bu durum ekranda mesaj bildirimlerini daha rahat görünmesi, uygulama içeriklerine kolayca ulaşabilmek gibi olanaklar sağlıyor. 26 gram ağırlığa sahip cihaz, tipik bir kullanımda 10 güne kadar batarya suresi, yoğun kullanımda ise 7 güne kadar süren deneyim yaşatabiliyor. HarmonyOS işletim sistemiyle sizlere ulaşan cihaz aynı zamanda Android 6 ve üstü sürümü ve İos 9 üstü sürümüne uyumlu bir şekilde çalışıyor. Arama ve bildirim özelliğine de değinecek olursak sesin karşı tarafa rahatlıkla ulaştığını ve bize rahatlıkla iletildiğini, istenmeyen ve meşgul zamanlarınızda kısa mesajla geri cevap verebildiğinizi, bildirim tarafında ise uzun mesajları kolaylıkla okuyabildiğinizi bilmenizi isteriz.

Huawei watch fit 2 kullanım deneyimi

Daha önceki deneyimlerimde Huawei watch fit mini ve Huawei watch fit elegant kullanmıştım. Mini modelinde kordon deri, elegantmodeli ise silikon idi. Wacht Fit 2 modelinde metal bir kordon kullanmak öncelikle en hoşuma giden taraf oldu. Metal olmasına rağmen bu kadar hafif bir saat olması beni oldukça cezbetti diyebilirim. Çünkü her anınızda yanınızda olan bu akıllı saatlerin sporda işte uykuda sizi rahatsız etmemesi saati daha kullanılabilir kılıyor. Bu giyilebilir teknoloji ürünlerini de özelleştirerek modunuza göre kullanım sağlamaksa saatle aranızdaki bağı güçlendiriyor. Şahsen kendi deneyimlerinden yola çıkarak kıyafetine ya da moduma göre saatimin kordon ve kadranını değiştirebilmem beni mutlu ediyor.

Eğer bu akıllı saatleri aramızda kullanan varsa aynı duyguları hissedebildiğimizi düşünüyorum. Ekranın güneş ışığından rahatlıkla görünebilmesi, sorunsuz dokunmatik özelliği, nefes egzersizleri, günlük hatırlatıcılar, hava durumu ve adımlarımı sayışı benim en çok kullandığım özellikler. Tabii saat sadece bu özelliklerle kalmıyor içinde işinize yaracak birçok mod bulunuyor. Dilerseniz biraz içindekilere kısaca göz atalım

Huawei watch fit 2 Egzersizler ve sporlar

97 egzersiz modu, tüm koşularınız, sürüşleriniz ve gezilerinizi sistematik bir şekilde takip ederek size en yüksek performansı sunmayı amaçlıyor. Egzersiz modlarıyla rakiplerini açık ara eleyen Huawei, sadece egzersiz modlarıyla kalmıyor ,fit olmak veya fit kalmak için tüm detayları düşünüyor. Koşma, bisiklete binme ve yüzme dahil olmak üzere 7 genel antrenman için özel fitness animasyonları ve sesli rehberli ısınma hareketleri ile her an sizi harekete geçirmek için yanınızda bulunuyor. Koşu modlarında size özel yağ yakma, aralıklı koşu, temel koşu gibi başlıklar ayırmış. Bu başlıklar sayesinde koşu antrenmanlarınız her zamankinden daha profesyonel hale gelecek ve sizi performansınız göre bir üst seviyeye taşıyacak. Eğer koşu mekanınız bir ormanın içi ise kaybolma derdini de kafanızdan atabilirsiniz. Gelişmiş GPS özelliği sayesinde rotanızı görmek mümkün. İşte bu yüzden Huawei akıllı saatler bir koşucunun en iyi dostu.

Tabii bu antrenmanların öncesi ve sonrası her sporcu için önem taşıyor. Çünkü yapılan bir yanlış hareket sağlığınıza mâl olabilir. Bu yüzden saatinizin içinde bulunan antrenman öncesi ısınma ve sonrası ısınma egzersizlerine göz atmayı unutmayın.

Eğer günlük hayatta masa başı bir işte veya hareket alayınızın kısıtlı olduğu bir yerde çalışıyorsanız hareket et uyarıcısıyla sizlere bildirimler göndererek kısa süre de olsa kaslarınızın gevşemesine ve daha verimli bir gün geçirmenizi hatırlatmaktan geri durmuyor.

Huawei watch fit 2 Sağlık modu

Huawei watch fit 2 , sağlığınızı yönetmek için SpO2, kalp atış hızı, uyku ve stres takibi gibi üst düzey akıllı özellikleriyle çok amaçlı bir sağlık yöneticisi olduğunu artık biliyoruz. Tüm gün boyunca ölçülen bu değerleri Huawei Sağlık uygulaması üzerinden değerlendirebilir ve hayatınızı şekillendirebilirsiniz. Eğer bir uyku probleminiz varsa Huawei sağlık uygulaması üzerinden geçmişten bugüne işlemlerinizi analiz edebilirsiniz.


Huawei watch fit 2 pil ömrü

Huawei watch fit 2 pil ömrü Huawei'nin en iddialı olduğu ve tüm cihazlarında altını çizerek belirttiği pil ömrü her zamanki gibi iddialı. Bir Huawei saat kullanıcısı bilir ki, bir saati şarj ediyorsa yanında bir hafta şarj aleti taşımasına gerek kalmaz. Hafifliğiyle bileğinizde unuttuğunuz gibi, şarj ömrünün uzunluğu sayesinde şarj etmeyi unutuyorsunuz. Tipik bir kullanımda sizleri 10 güne kadar, yoğun kullanımınızda ise 7 güne kadar sizi idare edebiliyor. Kendimden örnek verecek olursam saati elime aldığımda şarjı 60 idi 4 günün sonunda normal bir kullanımda şarjım 15'e düştü. Bu şarj suresi de beni 2 gün daha idare eder diye düşünüyorum. Huawei'nin gerçekten bu konuda üstüne yok.

Huawei watch fit 2 Türkiye fiyatı

Bu kadar güzel ürünleri anlattıktan sonra geliyoruz ülke şartları gereği can sıkıcı olan tarafa, fiyatlar. Huawei Wacht Fit 2 birçok farklı kordon seçeneği ile bizlere sunuldu. Fiyatları ise şu şekilde;

Siyah model 2299
Pembe model 2299
Beyaz model 2699
Gümüş model 2999

Her geçen artan dolar kurundan ötürü fiyatlar artmadan bu saate sahip olmanızı dilerim. Tek kelime ile buna değecek.

Dev marka akıllı bileklik fiyatını 99 TL'ye indirdi!
e-sim özellikli Apple Watch modelleri için geri sayım başladı
Huawei’nin tanıttığı yeni akıllı çocuk saati üstün özelliklere sahip
Sonraki Haber